Súboj titanov

pridal locco 22.7.2015 o 7:42


Spoznávate známeho herca za jemne zanedbaným výzorom?

Tak určite. To bola celkom ľahká úloha. Mám však pre vás jednu ťažšiu. Ako by dopadol súboj Batmana proti Ježišovi, ktorých hrá ten istý herec? Ha, neviete. To nevie nikto. A teraz sa netvárte, že hneď ako ste na fotke uvideli herca Christiana Balea, nemysleli ste na Ježiša. Možno len malá skupinka záhradkárov myslela na nový krovinorez. Po zľave. Mňa Christianov výzor veľmi nezaskočil. On je tým známy, že pokiaľ ide o filmovú úlohu, sú mu výzor a zdravie ukradnuté. Keď ste videli filmy The Fighter a The Machinist, tak viete o čom píšem. Christian sa v týchto dňoch zúčastňuje na nakrúcaní nového filmu, preto jeho výzor pravdepodobne súvisí s filmovou úlohou. Nie, nejedná sa o sfilmovaný životný príbeh Conchity Wurst.

Film sa volá The Big Short a okrem neho sa v ňom objavia aj Brad Pitt a Ryan Gosling. Už len mená týchto troch hercov sa postarajú o obrovské tržby tohto filmu. Nadržané medúzy budú zahadzovať peniaze aj s rukami, a preto sa tento film dočká aj šiestich pokračovaní a troch remakov. Tak to dnes bohužiaľ chodí, lebo nenažranosť majiteľov filmových štúdii nepozná hranice. Asi len filmy s Paris Hilton sa nikdy nedočkajú pokračovania. No dosť bolo nevyplnených apokalyptických predpovedí. Christian je známy aj vďaka brilantne stvárnenej úlohe Batmana. Nakoľko ho z tohto kostýmu vyzliekol Ben Affleck, tak mu Christian odovzdal jednu mimoriadne cennú radu. Nech si kostým trochu upraví, aby sa kvôli malej potrebe nemusel vyzliekať do pol pása.

Ježiš v civile

Z filmu The Machinist

Ako Batman

Z filmu The Fighter

Toto si pustite ako prvé

Toto ako druhé



Zaradené pod: Celebrity, Christian Bale, Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk