Rozchod

pridal locco 24.7.2015 o 19:35


Zachovajte kľud a nerobte paniku. Toto je už obohraná pesnička.

Katy Perry a John Mayer sa rozišli. Zase. Už po štvrtýkrát. Detaily ich rozchodu nie sú známe. Možno sa ich dozvieme neskôr prostredníctvom nejakej skladby. Kým vznikne, tak sa možno dajú párkrát dohromady. Zase. V každom prípade, John asi nebude dlho sám, keďže má povesť chronického kurevníka. Keby som sem skopíroval zoznam jeho mileniek, tak by ste mali čítanie do Vianoc. Normálne by ste si tento článok mohli dávkovať postupne. Ako čokoládky z adventného kalendára. Ja však neverím, že na svete existuje človek, ktorý ten kalendár nevyžerie naraz. Mikuláš ešte ani nestihne zatvoriť dvere, a vy už po ňom z okna hádžete rozorvaný kus papiera s vyšklbanými okienkami. Ale najhorší prípad je, keď je váš Mikuláš úplný hajzel a nosí vám ovocie.

Vyzerá to tak, že Katy nemá šťastie v láske. Aspoň by si mohla zobrať príklad z Taylor a zozbierať materiál na nový album. Mimochodom aj Katy sa zapojila do tweetovej komédie, ktorá už medzičasom pominula. Nevadí, svoj účel splnila. Katy sa však nikam neponáhľa, veď ešte stále ťahá koncertnú šnúru s albumom Prism. V septembri vycestuje do južnej Ameriky. Mám taký pocit, že tam si bežní ľudia nemôžu dovoliť kúpiť lístok na jej koncert. Teda pokiaľ nepredajú nejaký orgán. Keby sa dal darovať sluch, tak by som im poradil práve túto možnosť, keďže na jej koncertoch sa veselo zaobídu aj bez neho. To tak býva, keď si ľudia mýlia koncert so šou. Jej však bohate stačia cecky, aby vypredala tie najväčšie haly po celom svete. Aj ten minimalistický amfiteáter na Kuchajde počas otvorenia leta. Ak sa nemýlim, to je zadarmo, preto by boli ľudia s umelohmotnými pohármi nad hlavami dvakrát takí nadšení.

Ešte spolu

Ich piesenka

Táto sa mi fakt páči

Samozrejme aj táto

Tématická alternatíva

Aj táto







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk