Pomaly, ale iste

pridal locco 24.7.2015 o 8:00


Najdôležitejšia žena na planéte Zem začína mať problémy.

Nie, nemyslel som Angelu Merkelovú. Ona má trochu menšie starosti ako megahviezda Kim Kardashian. Kim je oveľa dôležitejšia, lebo ona pomocou svojho intelektu dokáže ovládať oveľa väčšie masy ľudí. Vyzerá to tak, že Kim si o chvíľu nebude mať čo obliecť. Keďže každým dňom začína byť priestorovo výraznejšia, tak sa jej začali míňať kúsky, do ktorých môže zahaliť svoju dobre stavanú telesnú konštrukciu. Fitlopty. Možno vám padlo do oka slovné spojenie priestorovo výraznejšia. Keďže z tehotných žien sa zo zásady nevysmievam, tak jej predsa nebudem nadávať do prerasteného ešusu. Ja som seriózny žurnalista, tak si musím takéto úbohé vtipy odpustiť. No nie?

Kim je povestná svojim vychyteným citom pre módu a nosením kúskov, ktoré dokonale kopírujú jej obliny. Vždy nosí tak napasované veci, že by ste nedokázali za jej opasok zasunúť ani zastrúhaný vlas. Aj v galérii uvidíte, že Kim sa obtiahnutých vecí nemieni vzdať. Paparazovia ju zachytili po prílete z Paríža, kde sa jej manžel skrýva v šatníku návrhára Riccarda Tisciho. O Kanyeho orientácii sa špekuluje už tak dlho, že už ani neviem, čo je pravda. Počul som však aj iné veci. Napríklad to, že Kimine tehotenstvo dáva najviac zabrať požiarnemu zboru v Los Angeles. Keďže nedokáže obsedieť doma, a stále sa musí niekde predvádzať, tak za ňou vždy musí jazdiť jedno pohotovostné vozidlo. Vždy keď chce Kim z auta vystúpiť, musia ju požiarnici vystrihnúť.

Fotky po prílete z Paríža

Nejaká je smutná

Žeby chlapcov načapala?

To vedia len oni traja

Koho fotí ten chalanisko?

Ujo chce autogram. Vie ona vlastne písať? Na klávesnici

Ako je to s tými muchami a hovnom?

Z letiska hneď za biznisom

Vybavené

Svoju dôležitosť zdôrazňuje dvomi telefónmi

A jedným pagáčom

Kanye a gay? To určite







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk