Trochu nostalgie

pridal locco 25.7.2015 o 10:08


Možno si myslíte, že táto fotka pochádza z minulého tisícročia.

Ale nie, pretože speváčka Natalie Imbruglia sa nemení. Teda aspoň podľa môjho skromného názoru, lebo ja si ju pamätám práve takto. No vtedy ešte spievala a bola za hviezdu. Vy si myslíte, že o nej píšem len vďaka tomu, že sa v Taliansku predvádzala v bikinách. Aleže vôbec. Natalie po šiestich rokoch pôstu chystá hudobný comeback. Keďže hviezdila v dobe, keď ste p*čorezky vídavali iba na spolužiačkach pri telesnej výchove, tak to bude mať veľmi zložité. Ale táto séria fotiek v bikinách je celkom dobrý začiatok. Výborné promo. Hm, až teraz rozmýšľam, prečo žiadna speváčka nenosí jarmilky? Kam sa vlastne podela táto ľahká a pružná športová obuv s trikolórou?

Natalie vyjde na konci augusta nový album, ktorý bude obsahovať aj nejaké cover verzie. Ja som veľmi zvedavý a minimálne raz si ho vypočujem. Teda pokiaľ nebude špekulovať ako Taylor. Ja nechcem ísť do basy preto, že som si stiahol jeden album. Ale vás nejaké smiešne zákony vôbec nezaujímajú a ešte stále nechápete, ako môže mať 40-ročná žena také telo. Vlastne aj tvár. Celá je dobrá, no nie? Inak Natalie ešte nemá deti, tak si môžete čiastočne vydýchnuť. Ja viem, keby ste boli celebrita, mali kopec peňazí a voľného času, aj vy by ste tak vyzerali. Ale aj Rebel Wilson je celebrita a ako je na tom. Keď bola naposledy na slávnostiach kapusty v Stupave, tak jej dali vyskúšať, ako sa šľape kapusta. Do suda urobila zospodu dieru a do zeme menší kráter.

Tak si to užite

Jarmilky

Jej najväčší hit

Moja naj







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk