Šťastne až do smrti?

pridal kara 26.7.2015 o 12:21


V tomto prípade to celkom nevyšlo. Kate Moss a jej manžela Jamieho nerozdelí až smrť, ale rozvodoví právnici.

Už pár týždňov médiá špekulovali o tom, že Jamie Hince a Kate Moss majú problémy. Od apríla sa spoločne neobjavili na verejnosti a to médiám niekedy stačí. V tomto prípade to ale nie je len o špekuláciách, rozkecali sa už aj ich blízki priatelia. Jamie a Kate spolu už vraj neprehovorili niekoľko týždňov. Tomu predchádzali hádky a vzájomná žiarlivosť, aj keď tá vraj nebola oprávnená v ani jednom prípade. Skrátka sa len ich cesty rozišli a žijú úplne oddelené životy, zaujímajú sa o odlišné veci.

Prešlo len pár dní a blízke zdroje opäť kecajú. „Ako manželia skončili. Je to koniec a už nie je návratu.“ Jamie už údajne len gentlemansky čaká, kedy Kate podá žiadosť o rozvod. Ani jeden z nich sa s rozvodom neponáhľa napriek tomu, že obaja vraj vedia, že už nie je šanca napraviť ich vzťah. Vraj si uvedomujú aj to, že by mali rozvod oznámiť v nejakom vyhlásení, no neponáhľajú sa zatiaľ ani s týmto, nechcú mať pocit, že do toho boli dotlačení.

Ďalší zdroj prezradil, že jedným z hlavných faktorov, ktorý prispel k rozpadu vzťahu, bola práve už spomínaná žiarlivosť. Ale tento zdroj nehovorí o vzájomnej žiarlivosti, ale len o Katinej. Nežiarlila len na ženy, ale aj na jeho priateľov. A to je vraj dôvod, prečo sú ich spoloční priatelia na Jamieho strane.

Napriek tomu, že je Kate chorobná žiarlivka, miesto v posteli jej neostalo prázdne dlho. Kate momentálne dovolenkuje pri Niagarských vodopádoch, kam išla so svojou dcérou a jej otcom. Jefferson Hack, s ktorým sa rozišli v roku 2003, len rok po narodení ich spoločnej dcéry, ostal aj po rozchode jej dobrý priateľ.

Blízky zdroj prezradil médiám, že Jefferson stojí pri Kate a snaží sa ju podporiť a pomôcť jej s jej problémami s Jamiem. Aj na tento výlet mala ísť pôvodne s Jamiem, no nakoniec jeho miesto zaujal Jefferson. Niečo mi hovorí, že to nebude len kamarátska podpora.

Kate pri Niagarských vodopádoch

Kate a Jefferson kedysi

Kate a Jamie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk