Kourtney a Scott: dráma pokračuje

pridal kara 27.7.2015 o 18:30


To by bol skvelý názov pre reality šou. Ale radšej som ticho, nechcem im vnuknúť nejaký nápad, veď už ich majú dosť.

Dokonca aj včera mala jedna premiéru. Ale o I Am Cait si povieme viac v rubrike Čo týždeň dal, teraz sa poďme pozrieť na to, ako sa po rozchode vyvíja situácia medzi Kourtney a Scottom. A je toho dosť.

Kourtney sa už počas minulého týždňa stihla stretnúť s jednou z najlepších rozvodových právničok Laurou Wasser. S tou už majú v rodine skúsenosti, keďže rozvádzala aj Kim a aj Khloé. A aj keď sa Kourtney a Scott nikdy nevzali, zrejme majú okrem troch detí aj kopec spoločného majetku. Pôvodne sa písalo o tom, že Kourtney bude žiadať deti do svojej starostlivosti, no podľa portálu TMZ, ktorý má kamarátov asi na všetkých súdoch, sa nakoniec rozhodla pre striedavú starostlivosť, keďže chce, aby jej deti mali riadny vzťah so svojím otcom.

Scott už asi tiež vytriezvel a uvedomil si, že aj on chce mať so svojimi deťmi vzťah, a tak sa po vyše mesiaci vrátil do LA a bol ich navštíviť. Návšteva prebehla minulú stredu, Kourtney mu deti doviezla k hotelu. S deťmi strávil pár hodín, Masonovi nakúpil hračky, a hor sa do Las Vegas na ďalšiu párty.

Žiadna divoká párty sa ale nekonala. Podľa očitých svedkov bol Scott bez nálady, celý čas nervózne kontroloval telefón, pil vodu a držal sa mimo ženskej spoločnosti. Asi sa snaží vyžehliť si to u Kourtney. Novinárom aj prezradil, že teraz žije viacmenej zo dňa na deň a snaží sa myslieť pozitívne.

Dôkaz, že pil minerálku a nekopal panáky ako vždy

Prúser ale nastal na druhý deň, keď po internete začala kolovať táto fotka z jeho párty vo Vegas. Vyzerá to tak, že sa na nej bozkáva s nejakou neznámou blondínou. Teda podľa mňa to tak nevyzerá, ale podľa zahraničných médií áno. Ale na ostatných fotkách bolo vidno, že si len niečo rozprávali, čo sa asi logicky musí diať v tesnej blízkosti, keďže v nočných kluboch býva hluk. K fotke sa už vyjadrili aj ľudia, ktorí boli v tom čase v klube, a šlo len o časníčku a Scott si vraj objednával vodu.

Keďže ale takáto dráma určite zvýši sledovanosť nasledujúcej sérii ich rodinnej reality šou, Kourtney sa vraj stále nerozhodla, či je rozchod definitívny. Blízky zdroj povedal pre People magazín: „Scott ešte nie je úplne odpísaný. Ešte neurobila definitívne rozhodnutie. Teraz žije zo dňa na deň. Nedoprosuje sa mu, aby chodil navštevovať deti, ale ani nepovedala, že už sa s ním nikdy nedá dokopy. Po prvý raz si uvedomuje to, ako by vyzerala jej realita bez neho. Dovtedy si myslela, že by sa nič poriadne nezmenilo, ale teraz, keď je tu šanca, že bude žiť bez neho, má z toho strach. Aj tak sa o deti starala najmä ona, ale aj tak, takto by ostala sama na tri deti.“ Takže je ešte stále kľudne možné, že ich takto bok po boku ešte niekedy uvidíme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk