6 vecí, ktoré o Danovi Bilzerianovi neviete

pridal Tom 27.7.2015 o 12:48


Tak 1. vec zrejme bude – kto to k*rva je? A ja ti to hneď aj poviem, moja, nič sa neboj. Prosím, zoznámte sa… Toto je Dan Bilzerian a prvé čo musíte o ňom rovno akceptovať je, že ste oproti nemu nikto!

On je snom miliónov a vy ste to, čo po tomto sne nájdeme ráno v slipoch. On je žiadaný a vy v lepšom prípade prehliadaní, ak vôbec evidovaní. Jednoducho Dan je *BAMF ako sa patrí! Muži chcú byť ako on, ženy chcú byť po jeho boku, prípadne pod ním, na ňom, alebo aj v mostíku natešene čakajúc, čo sa asi len bude diať ďalej… a ja mám tú česť, podať Vám svedectvo o jeho dokonalosti, zatiaľ čo tu potajomky nielen mentálne masturbujem nad jeho bradou.

Tento 33 ročný hráč pokru (dobre čítaš moja – profesionálny hráč pokru! viac brutálny sa už byť nedá!), odvážny kapitalistický prieskumník, raňajkujúci risk obliaty rizikom, odnedávna aj herec a k tomu nespochybniteľný playboy (musí zo seba doslova striasať ženy), ktorého hodnota sa odhaduje na 100 miliónov dolárov, je presne dôvodom, prečo majú mnohí muži problém s erekciou. Je totiž ťažké stáť, ak vieš, že nikdy nebudeš stáť tak pevne a neohrozene ako pán Bilzerian. A preto – všetka česť za snahu!

Máte radi Iron Mana? Samozrejme, že máte! Tak Dan Bilzerian je presne to, čo Vám zostane, ak z neho svojimi nadržanými prstíkmi odriapete všetok ten plech… potoky rieky plné peňazí, najnádhernejšie ženy sveta, párty aké zažijete len raz za život (ak nie ste Dan, lebo potom je to len taký bežný, slabší utorok), zlaté zbrane (!), brutálne rýchle talianske závodné autá – to je presne to, čím si Dan vypĺňa svoje popoludnie, ak zrovna nie je vyhlasovaný za najzaujímavejšieho muža Instagramu! Mm-Hmmm! Instagram vie, kto je zaujímavý a teraz to vieš aj ty! Nemáš vôbec zač. Čo o ňom ešte nevieme, ale nutne potrebujeme vedieť?

2.       Sám seba prehlásil za Billa Gatesa pokeru

No a? Kto iný by mal vôbec autoritu ho za niečo prehlásiť?! Ty? Ja? LOL! Môžeme iba ak seba… Kara sa môže prehlásiť za vládkyňu Pikošiek, ja za ich temného princa, Rytmus za nášho kráľa (ultimátne Slovenské knieža) a Kanye West je už dávno naším moderným bohom, no pravidelne sa mu pokľakýňa klania len Kim. Tá ale pokľakne vždy a rada, navyše aj častejšie, ako sa bezdomovec zohne po cent. Pasca na Kim: Stačí na zem hodiť čiernu hadicu, žmurknúť… a už ju nájdeš na tej hadici prisatú. Inštinkt.

Keď sme pri centoch… Koľko že doteraz Dan vyhral v pokri? Niečo málo cez 50 mil. dolárov! Mm-Hmmm! Dobre čítaš, aj cez tie slzy. Päťdesiat. Miliónov. Dolárov. Jeho najväčšou výhrou za noc bolo 10.8 milióna. A tvoj priateľ sa tešil, že z automatu vytiahol dvacku, čo? Každopádne pre Dana, akožto bytosť zrodenú zo slz anjelov, smiechu víl a potu titánov, to vôbec nie je o peniazoch a autách… nie nie. Na také niečo Vám serie! Serie! (hovno určite mužné a dokonalé po všetkých smeroch) Ako sám hovorí: “Celé je to o slobode a o tom byť schopný urobiť čokoľvek, čo si len zaumieniš.” Dobre počujem strieľať podprsenky?

3.       Bol zatknutý v poslednom ročníku

Prečo? Pretože je samozrejme príliš veľký chlap na to, aby ho Amerika zvládla! Tak mal nabitú automatickú zbraň vo svojom aute, ktoré bolo odparkované na pozemku školy… no booože. Mal ju tam len jednu! Jednu zo svojich 97 zbraní! Pri takom počte sa stane, že neviete kde presne všetky sú… alebo si svoju najobludnejšiu občas vezmete so sebou do školy. Dievčatá, veď to poznáte… Len Vy a Vaše obľúbene dildo na cestách za šťastím.

V každej izbe svojho panstva (rozhodol som sa pre toto slovo = jediné adekvátne) má nabité zbrane, vystavené na čestnom mieste pre všetkých hostí, aby ich mohli vidieť a obdivovať. Podľa interwebov bol Dan inak zatknutý ešte aj za napadnutie Vanessy Castelano, alebo vraj aj kvôli výrobe výbušnin… a tak… chlapci budú chlapci, veď ho nechajte sa hrať.

4.       Je to bývalý NAVY SEAL

Štyri roky bol súčasťou Amerického námorníctva (NAVY) a  510 dní sa trénoval za NAVY SEAL (námorné, vzdušné a pozemné tímy Amerického námorníctva). Tesne pred dokončením tréningu sa ale stalo čo? Amerika zase raz neuniesla jeho gigantické gule a skúsila spochybniť jeho autoritu… a to len preto, lebo Dan spochybňoval autoritu svojho nadriadeného. Došlo k mega-maskulínnej potýčke, výsledkom ktorej bol jeho nútený (aj keď so všetkými poctami) odchod z námorníctva ako takého. Odtiaľ šiel na univerzitu vo Floride a vyštudoval biznis a kriminológiu, pretože v Amerike tieto dve veci idú ruka v ruke… ako aj jeden obed a 5000 kalórií.

5.       Prekonal 2 infarkty predtým, ako mal vôbec 30 rokov

Treba cvičiť, behať, zdravo sa stravovať, rátať kalórie, počítať makrá, občas nejaký ten doplnok výživy, meditovať a hlavne dostatočne spať! Aaalebo byť Dan Bilzerian a po piatich dňoch plných párty pre pokročilejších, snowboardovania, gamblingu, šialeného sexu z ktorého sa aj Váš bežný parkový úchyl povracia, minima spánku, trochy kokaínu tu a tam a hentam a ešte aj tam + 200 miligramov viagry a môžete mať svoj prvý infarkt! Voľba je len a len na Vás. Každopádne v tomto prípade druhý infarkt príde ešte kým budete v nemocnici s tým prvým – 12 hodín po tom prvom. Ale keďže ide o srdce skutočného Iron Mana, za dva týždne behal rýchlejšie ako predtým, pretože Dan sa smeje do tváre infarktu hlasnejšie, akoby sa smial do tej našej.

6.       Je tu pre svojich priateľov

Pretože ak ste mali tú smolu a sklamali svojich rodičov, seba a vôbec všetkých ostatných a nenarodili ste sa ako Dan Bilzerian, ešte vždy môžete v očiach svojich rodičov povstať z prachu priemernosti a nebyť kompletným sklamaním, môžete byť radšej jeho kamarát. A on sa o svojich kamarátov navyše pekne stará. Raz napr. investoval do svojho kamaráta Jaya Farbera, ktorého prezývajú Panda (Zrejme je tlustý, ale overím to googlom. Nope! Je to aziat, takže to preto!) a dal mu 2000 dolárov aby sa mohol zúčastniť pokrovej hry, vďaka čomu Panda vyhral 5.1 milióna dolárov a na znak svojej vďaky dal Danovi 1 milión a kozu. Áno, kozu… pretože cool ľudia si dávajú dobytok a nie trápne darčekové koše! Keďže Dan okamžite pochopil, že jedna koza nestačí, zaobstaral si ešte jednu a do tohto dna je hrdým majiteľom dvoch kôz, ktoré okomentoval slovami, že sú to: “dosť brutálne zvieratá” a nemohol by som s nim súhlasiť viac.

Dan a jeho Instagram... Čo tých ľudí na ňom asi len zaujíma? ČO?!

Hm... naozaj, čo?

Kamoškám zrovna ukazuje, že keby sa boli bývali lepšie učili, makali by v office ako teraz ty... a neboli by s ním na jachte.

Keď Dan ide za striptízom a nakoniec umelkyne platia jemu...

Keď Dan zistil, že niektorí ľudia nemajú na jachtu plnú štetiek.

To bolo 6 dôvodov z nekonečna, prečo je zbytočne čakať na druhý príchod Ježiša, ak sme pri prvom príchode Dana Bilzeriana! A nezabudnite… aj keď ste všetci do jedného horší ako Dan, samozrejme Vás z hĺbky duše (a konečníka) lubqam (omg, lol, yolo) aj v celej Vašej priemernosti, len vravím… ak by ste boli ako Dan, písal by som častejšie.

Jednoducho všetci máme nejaké prednosti, ale Dan ich ma trochu viac a dohromady z neho formujú dokonalú mašinu, od ktorej sa všetci chceme nechať oplodniť, aj keby len do času kým pôjdeme znovu na WC vrhnúť veľké číslo 2.

*BAMF: BadAssMotherFucker







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk