Na parádu

pridal locco 28.7.2015 o 7:20


Ktorá celebrita robí po dlhšom čase radosť svojim fanúšikom?

Je to Britney Spears. Nebojte sa, nerobí ich šťastných prostredníctvom svojho spevu. Zatiaľ sa jedná iba o jej fyzický výzor. Možno sa pod jej dobrý vzhľad podpísal nedávny rozchod, ktorý jej paradoxne pomohol. Aj by som spomenul meno jej bývalého, ale som si istý, že po rozchode s Britney sa o ňom už v živote nedočítate. Teda pokiaľ si nenájde inú celebritu, ktorá jeho meno opäť pretlačí na stránky bulváru. Inak Britney je veľmi vhodný magnet pre mužov, ktorí sa chcú pri nej zviditeľniť. Alebo len potrebujú prístup k neobmedzenému množstvu liekov. Zadarmo. No schválne, skúste si spomenúť aspoň na tri mená jej bývalých partnerov. Ani tá najskalnejšia fanynka, ktorá má už komplet zošuverené ušné bubienky od jej hudobnej tvorby, by si nespomenula.

V ostatnej dobe ste možno zaregistrovali, že Britney už nie je ten nekompetentný šulček naprataný v úsporných kostýmoch z dielne iránskeho návrhára Rezu P*ču. Možno ste si všimli aj to, že jeho modely sú populárne u drvivej väčšiny dnešných speváčok. Dokonca aj Adele sa ponúkol, že jej na mieru ušije jeden svoj charakteristický kúsok. Adele však odmietla a neskôr sa bulváru zdôverila, že ona si radšej bude zarábať svojim hlasom. Ihneď prepukla obrovská vlna smiechu, lebo prítomní novinári už dlho nepočuli obdobnú hlúposť. Briti majú veľmi košatý zmysel pre humor, ale toto ich rozsekalo. Mal by som sa však vrátiť k Britney. Hm, čo dodať, veď sami uvidíte v galérii. Tieto fotky pochádzajú z Havaja, kam si vyrazila so svojimi synmi. Tie fotky sú aj dôkazom toho, že Britney sa ešte stále dokáže prirodzene usmievať. Alebo si do kávy opäť začala dávať mlieko namiesto sava.

Tak sa tešte, lebo nikdy neviete koľko jej to vydrží

Už dlhé roky si kávu režem savom. A tu je výsledok. Savo nielenže spoľahlivo odstraňuje špinu a nečistoty, ale aj dokonale rozožiera mimické svalstvo

Musel som

Tématická pre Britney

Už keď som ju spomenul







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk