Hlava deravá a cipele

pridal Lilinka 29.7.2015 o 21:09


Čo majú spoločné Lady Gaga, Alzheimer a pásavec?

Gaga máva časté výpadky pamäti. A niekedy si kvôli tomu, chúďa, zabudne obliecť gate. Potom ju po ceste do práce nafotia paparazzovia, ako sa s holou riťou premáva po meste, ako keby bola Amanda Bynes mešuge. Ale mešuge sa vraj už má fajn. No nebudem Gagu odsudzovať. Veď komu sa nestalo, že si niečo doma zabudol obliecť. Poznáte to, nezvonil vám budík, alebo vám zvonil, len ste ho osemnásťkrát pretočili o 5 minút. Potom ste sa zobudili z rem spánku, narazili hlavou do lampy a palcom do rohu postele. A potom ste namiesto rannej modlitby pospomínali všetkých svätých. Poloslepí ste exli ranného smrťáka s mliekom a vybehli z domu ako zmyslov zbavení. Na zastávke autobusu ste sa začali preberať a všimli si veľavravné pohľady ostatných. Pozreli ste na svoje nohy, a na nich domáce ružové papučky s brmbolcom, ktoré vám veľmi efektne ladili s vaším pracovným oblečením. V horšom prípade ste mali ešte pyžamové nohavice. No a Gaga ani tie nohavice nemala. A nebolo to prvýkrát.  Raz si zabudne gate, inokedy zase podprdu, alebo sa navlečie do igelitu, ktorý bol určený len ako ochranný obal šiat na vešiaku. A aj tie cipele, čo si obula, vyzerajú ako keby si omylom nazula dve úbohé zvieratká, ktoré sa jej priplichtili do domu. To sa potom, chuderka, musela cítiť trápne. S holú ricú a na nohách kobry. Najhoršie však je, že je inšpiráciou pre mladých. Viď video pod článkom.

Jej snúbenec Taylor nechápe, prečo si jeho frajerka nemôže vylamovať členky v normálnych štekloch tak ako všetky ostatné.

Kur*a, čo som to chcela?

Už viem, obliecť si gate.

Ak vám srdce zapišťalo po týchto chutných a vkusných topánočkách, vedzte, že sú od návrhára Alexandera McQueena a stoja 10.000 dolárov.  Tieto konkrétne sú pokryté kožou pásavca a majú vytvárať dojem napínania na vracanie baleríny stojacej na mieste. Chudák pásavec.

Gagine milované kúsky. Čo by na toto povedali nákupné maniačky?

A ty čím chceš byť, keď budeš veľký? Kabelkou, alebo topánkami?








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk