Dva černohorské rezne, hranolky, langoš a zmrzlinový pohár

pridal kara 29.7.2015 o 9:49


A veľkú kofolu. A všetko to bude tamto na stôl Cheryl Cole. Tá to totiž súrne potrebuje.

Neviem, čo sa so Cheryl Cole deje, ale mala by sa asi rozutekať k lekárovi. Aj keď beh by už asi nezvládla. No niekto by jej mohol pomôcť a odniesť ju tam. Niečo skrátka nie je v poriadku a Cheryl by to mala riešiť, než sa úplne stratí.

Cheryl sa už prednedávnom vyjadrila, že za jej úbytok na váhe môže stres zo straty svokra, no začínam mať obavy, či za tým nie sú aj nejaké vážnejšie zdravotné problémy. Cheryl, ktorá bola aj tak vždy štíhla, by ste už totiž mohli použiť ako pomôcku na výuku kostry na hodine biológie.

Začína sa už aj špekulovať, či je všetko v poriadku v jej manželstve. Pred rokom sa vydala za priateľa Jean-Bernarda Fernandez-Versiniho, s ktorým randila len tri mesiace. Aj keď hrdo nosí jeho priezvisko a za to, že ju stále volám priezviskom jej neverného exmanžela by sa na mňa asi hnevala, médiá špekulujú, či už neoľutovala takú rýchlu svadbu a nie je takáto strhaná práve kvôli tomu.

Cheryl kedysi

Cheryl teraz

Cheryl v pohybe



Zaradené pod: Celebrity, Cheryl Cole, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk