Dieťa a psíkovia

pridal locco 1.8.2015 o 6:55


No čo vám poviem. Jednoducho ňuňu. A hneď dvakrát.

Cecky sa minuli a preto sa musím venovať iným témam. Keďže deti a zvieratká sú bežný výdobytok smrteľníkov, tak o to väčšiu radosť budete mať. Veď to poznáte, možno aj vy sa prostredníctvom sociálnych sietí radi podelíte o fotky svojho dieťaťa alebo domáceho miláčika. Toto sú asi dve najpopulárnejšie kategórie. Hneď za nimi sú selfies a zdieľanie fotiek taniera s jedlom. Tieto dve kategórie vôbec nechápem. Veď ľudia ktorých máte medzi priateľmi dobre vedia ako vyzeráte. Je úplne jedno, či sa fotíte v aute, v kuchyni, v obývačke, v kúpeľni alebo v pivnici medzi kompótmi. Stále ste to vy a to pozadie na tom nič nezmení. A potom to jedlo. To je úplná pecka. Na tanieri máte nejakú fajnovosť a vy to fotíte. Ale s tým patizónovým prívarkom, čo ste v kuse jedli tri dni, s tým sa nepochválili.

Producent a porotca Simon Cowell sa asi nerád chváli svojim 17-mesačným synom Ericom, tak ich musela vyfotiť Cheryl Fernandez-Versini. Tá si našla trochu času medzi dvoma chodmi jedla, ktoré do seba natlačí za týždeň. Inak aj Simon sa vyjadril k jej prudkému úbytku váhy. Povedal že tomu nechápe, lebo Cheryl má apetít ako kôň. Tak neviem. Trochu si zažartoval aj na adresu svojho syna. Že vraj má strach, aby nezačal štekať, keďže väčšinu času trávi s jeho dvomi yorkšírmi. Ich mená sú Squiddly a Diddly. To len pre doplnenie. Mená Dunčo a Ohar sa pestujú iba v našich končinách. Keby ste náhodou nevedeli, tak Simonova partnerka sa volá Lauren Silverman, ktorá bola vydatá za jeho kamaráta. Veď v núdzi poznáš priateľa. Vy sa Lauren určite nečudujete, veď ktorá žena by odolala Simonovej otvorenej knižke na hlave ostrihanej podľa šanóna.

Simon pomohol Ericovi s výberom šiat. Ďalšou dobrou správou je, že Cheryl ešte vládze držať v ruke telefón

Aký otec, taký syn, taký vankúš, taká perina. Camo index 99%. Nerdi

Ňuňu, čauko, havko, cmuky

Bol by som zvedavý, či ich rozozná

Z prítomnosti celebritného psovoda sa tešia aj náhodní okoloidúci. Neborák v pozadí už volá do bulváru

Simon sa bielej nemieni vzdať

To je Lauren. Matka ich syna, ktorá si nemusí robiť starosti s triedením bieleho a farebného prádla

Už keď som ju spomenul



Zaradené pod: Celebrity, Deti, Psy, Simon Cowell




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk