Všetci sú už v Mexiku

pridal locco 3.8.2015 o 15:20


Lebo to je obľúbená dovolenková destinácia celebrít.

Nedá sa nič robiť, musím ostať v téme. Veď na Slovensko sa chystá ďalšia vlna horúčav, tak vás musím zasypať bikinami. Ak naše územie zasiahnu povodne, tak budem písať o Kim a Khloé. Lebo tie by svojimi zadkami dokázali zapchať prasklinu na hocijakej vodnej priehrade. My však na úkor povodní radi oželieme príchod týchto dvoch kentaurov. Veď naše cesty sú už aj tak dosť rozj*bané. Ale každá minca má dve strany, a preto naše televízie nebudú mať čo dávať do hlavných správ. Lebo oni milujú katastrofy, vraždy a tragédie. A z nepochopiteľných príčin to ľudia pozerajú. Teraz sa však nič zaujímavé nedeje, tak musia odvysielať aj nehodu podguráženého včelára na bicykli, ktorý drbol do jarku pri ceste vo Veľkých Úľanoch.

No nič, prejdem radšej k príjemnejším záležitostiam. 31-ročná speváčka a herečka Katharine McPhee je u nás dosť neznámy pojem. Keby vyzerala ako Gabika Drobová, tak je dosť možné, že by ste sa o nej nikdy nedozvedeli. Ale našťastie je na tom oveľa lepšie ako ten monotónny zvárač, tak o nej teraz píšem. Jej cesta ku sláve sa datuje do roku 2006, kedy bola finalistkou speváckej súťaže American Idol. Na rozdiel od iných súťažiacich, Katharine sa stále darí pestovať kariéru speváčky, a jej cd-čká nekončia spolu s ponožkami v košoch pri pokladni. A tie ponožky sú drahšie. Ako inak, aj ona pracuje na novom albume, ktorý vyjde tento rok. Aká náhoda. Jej sa však darí aj ako herečke. Napríklad by ste ju mohli poznať zo seriálu Scorpion. Alebo až z jednej epizódy seriálu Community. A keď nie, nevadí. Len skrolujte, veď preto ste tu. Alebo ste zvedavý na osud včelára, kvôli ktorému mali spravodajské štáby pohotovosť najvyššieho stupňa?

Fotky z mexickej pláže

Teta sa tiež tvári, že ju nepozná

Ako je možné, že fľaša aj pohár sú plné? Nižšie naľavo sa dejú tieto nepochopiteľné veci. Keby vám to ušlo kvôli jej zadku

Toho pána určite poznáte z nejakej telenovely

V pozadí prebieha niečo zaujímavé

Ústna hygiena. Tatko jej zadku nevenuje pozornosť, lebo zdravie dieťata je na prvom mieste

Speváčka musí mať statné nohy, lebo pri speve sa potrebuje dobre zaprieť. To len Taylor sedí pri speve v pohovkách z morskej peny

Teraz si vychutnajte inštruktáž, ako sa správne pádluje. A klebetí na surfe. Nenechajte sa rušiť

Ako blondína

Už keď som to spomenul







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk