Beyoncé a ihličky pre princeznú

pridal Lilinka 3.8.2015 o 11:55


Queen B má kráľovskú obuv.

Kde sú tie časy, keď sa Bey natriasla iba ako líderka skupiny Destiny’s Child. Asi už dávno preč. Dotiahla to celkom ďaleko, a nemôžem povedať, že iba vďaka tomu, že jej otec bol manažér skupiny. Talentu má táto žena požehnane. Stala sa ikonou a jej meno už pozná asi každý, kto má doma televízor. Aj moja starká vie, kto je Beyoncé. Ona ale vie aj to, kto je Kim Kardashian. Bey má rada luxus, ktorý v každom klipe veľkolepo prezentuje, tak isto ako keď vo svojej choreografii ukazuje na prsteň na ruke. No a teraz sa dočkáme klipu, v ktorom bude pravdepodobne nový prvok, v ktorom bude nenápadčo ukazovať na svoje nové sandálky. A nie hocijaké. Ale kráľovské. Konkrétne Princess Constellation stilettos. Tieto krásne topánočky ste mohli zahliadnuť aj v novinách alebo telke, keďže patria k najdrahším sandálkam na svete. Takže Bey je majiteľkou ihličiek pre princeznú. Obsahujú 1290 drahých kameňov a sú od návrhára Chrisa Shellisa. A stáli očipučivých 200 000 libier.

Chris povedal:

„Ak chcete niekoho, kto bude predvádzať vaše výtvory, nemôžete získať nikoho lepšieho, ako Beyoncé. Bolo mi povedané, že sú pre jej videoklip, ktorý bude prezentovaný na jeseň.“

Takže sa môžeme tešiť na Bey, ktorá bude v novom klipe hopkať na extrémne drahých sandálkach. Nedá mi to, ale mám tušáka, že Bey ich dostala zadara, alebo ako honorár za reklamu. Nuž, kdo umí, ten umí. A kdo neumí, ten čumí.

Ak ste si robili zálusk, máte smolu. Predbehla vás.

Omnoho lepší vkus, ako pásavec Lady Gaga.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk