Gwen Stefani sa rozvádza

pridal kara 4.8.2015 o 20:50


Gwen Stefani a Gavin Rossdale si povedali zbohom po trinástich rokoch manželstva.

Gwen Stefani a Gavin Rossdale dnes oznámili rozvod. „Aj keď sme dospeli k spoločnému rozhodnutiu, že naďalej už nechceme byť partnermi v manželstve, ostávame partneri v rodičovstve a sme odhodlaní naďalej spoločne vychovávať naše deti v zdravom a šťastnom prostredí. V tomto období chceme médiá požiadať o rešpektovanie nášho súkromia.“

A čo sa vlastne stalo? Gavin asi sem tam zaparkoval svojho vtáka do nesprávnej garáže. Podľa blízkych zdrojov, s ktorými hovoril portál TMZ, si Gwen myslí, že ju podvádzal. Ďalšie zdroje zase povedali pre UsWeekly, že aj keď to vyzerá ako náhle rozhodnutie, nie je to tak, a všetko si už dohodli pred niekoľkými mesiacmi, aby bol rozvod už len formalitou. Pritom ešte vo februári sa Gwen rozplývala v Cosmopolitane o tom, aký je úžasný, a prezrádzala tajomstvo na ich trvácny vzťah.

Gwen a Gavin spolu majú troch synov – 9 ročného Kingstona, 6 ročného Zumu a len ročného Apolla. Krízu prekonali ešte pred narodením ich najmladšieho syna. Vtedy ich médiá pristihli pri návštevách terapie. Problémy asi na chvíľu hodili za hlavu a v zamilovanom ošiali zarobili na Apolla.

Tento rok tuším nejako láske nepraje.

Gwen a Gavin kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk