Žiadna beletria

pridal locco 5.8.2015 o 9:45


Niektoré celebrity sú kvalitným zdrojom zábavy.

A Kim Kardashian je najväčšia celebrita zo všetkých. Nemyslím len jej fyzické parametre taburetky. Ide o jej obrovskú charizmu. Čoho sa dotkne, to premení na blato zlato. Toto príslovie však platilo len donedávna. Do osudného dňa, keby sa rozhodla, že vydá knižku. Ona si dokonca nemusela najať ani spisovateľa, ktorý by tú knihu za ňu napísal. Tých pár slov asi zvládla aj sama. Počul som, že Kim má problémy s gramatikou a výslovnosťou. Ešte keď bola na základnej škole, tak ju mama prihlásila do súťaže v hláskovaní. Ihneď pri zápise do súťaže došlo ku krutému vytriezveniu, keď jej prísediaci dali za úlohu, aby vyhláskovala svoje meno. Nie priezvisko, meno. Ani to však nedokázala a preto si neskôr meno Kimberly skrátila na Kim.

Kim vyšla v máji kniha s názvom Selfish. Možno ste o nej už počuli a viete, že jej obsah sa skladá iba zo selfies. A Kim je jediná a ústredná postava tohoto literárneho veľdiela. Inak ten názov knihy je skvelý dvojzmysel. Nielenže vystihuje obsah celej knihy, ale aj skvelo vystihuje Kimine ľudské rozmery. Nakoľko má Kim na Instagrame viac ako 40 miliónov fanúšikov, tak si myslela, že z nich vytrieska nejaké peniažky navyše. No nevydalo a doteraz sa z knihy predalo na území USA iba 32 tisíc kusov. To ma privádza k teórii, že väčšiu skupinu jej fanúšikov tvoria vlastne hateri, ktorí sa chodia na jej konto iba zabávať. Doslova, lebo sa bavia na jej účet. Inak hateri jej to dali vyžrať aj prostredníctvom recenzií v jednom internetovom obchode. Tu sú v originálnom znení aj s veľmi nedoslovným prekladom:

1. They should perfume the pages so blind people can hate it, too.

1. Strany v knižke by mali voňať, aby ju aj slepí ľudia mohli nenávidieť.

2. A poor tree died for this.

2. A pre toto musel umrieť strom.

3. I can recommend the audio version of this book. It lasts 37 seconds. The narrator basically says, „On this page, we have an idiot and her cleavage looking into a camera, “ 500 times.

3. Odporučil by som vám radšej audioknihu ako tlačenú verziu. Trvá celých 37 sekúnd. V nej vyprávač hovorí, že na prvej strane sa fotí ceckatá blbka, rovnako ako aj na 500 ďalších.

4. It’s a little uncomfortable but doesn’t leave pieces behind when you go to wipe like other brands like Charmin and generic brand toilet paper.

4. Je to trochu zvláštne, ale papier sa pri používaní netrhá ako ostatné značky toaletného papiera.

5. I sent this book to my ex. I really hate my ex.

5. Túto knižku som poslal mojej ex-priatelľke. Fakt ju nenávidím.

6. I have always felt empathy for the blind. How horrible to go through life and not see the beauty of a sunrise, not knowing colors, or the shape of a beautiful woman. I saw no upside to being blind. This book has made me rethink this.

6. Vždy som súcitil so slepými ľudmi. Aké to musí byť strašné, keď nevidia východ slnka, nerozoznávajú farby alebo nedokážu ohodnotiť krásu ženy. Táto kniha ma však prinútila prehodnotiť svoje pocity, a byť slepý má aj jednu výhodu.

7. As David Letterman would say, this is why the rest of the world hates us.

7. Akoby povedal David Letterman: Toto je dôvod, prečo nás (američanov) nenávidí zvyšok ľudstva.

8. Given this choice between this „book“ and the Bible, I’ll choose the Bible. Btw, I’m an atheist.

8. Keby som si mal vybrať medzi touto knihou a Bibliou, vybral by som si Bibliu. A to som ateista.

Vždy skromná a empatická

 



Zaradené pod: Celebrity, Kim Kardashian




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk