Trochu iná káva

pridal locco 6.8.2015 o 11:51


Táto žena nepotrebuje bikiny, aby ste z nej odpadli doľava.

Jej stačí úprimný úsmev. A charizma väčšia ako chodidlá Paris Hilton. A to je už čo povedať, keďže Paris trčia palce aj z lyží. Táto červenovláska sa volá Jessica Chastain, má 38 rokov a je to herečka. A úprimne napísané, podľa mňa je to jedna z najkrajších žien na svete. Svojou krásou predčí dokonca aj Plačkovú, Drobovú a vyprážanú karimatku. Jessica je však menej známa tvár. Ja neviem prečo. Bulvár oveľa radšej venuje pozornosť majiteľkám prešitým zadkom či zubatým zootechnikom. Mám však pocit, že v prípade Jessicy platí jedno staré zlaté pravidlo. Kto sa nechce objavovať na stránkach bulváru, ten sa tam skrátka neobjaví. Možno trochu nepochopiteľné, ale porozmýšľajte o koľkých skutočných celebritách sa denne dočítate v bulvári. Máte?

Jessica je dosť neznáma tvár, tak vás s ňou trochu zoznámim. Cecky. To by malo stačiť. Ale nie, to je len malý bonus k tejto vizuálnej poézii. Jessica je hrdá feministka a vegánka. Do prvého kontaktu ste s ňou mohli prísť prostredníctvom nášho ohnivého špeciálu. Svoju cestu za slávou si začala raziť v roku 2004, kedy dostala prvú epizódnu seriálovú úlohu. Viac-menej jej tieto drobné úlohy prischli na dlhšiu dobu. Do povedomia širšej verejnosti sa začala dostávať oveľa neskôr prostredníctvom väčších filmových úloh. Napríklad vo filmoch Zero Dark Thirty, A Most Violent Year a Interstellar. Herecký talent jej rozhodne nechýba, keďže bola nominovaná na množstvo filmových cien. Dokonca aj na Telkáč Oscara v kategórii vedľajšia ženská úloha. V roku 2012 debutovala na doskách, ktoré znamenajú svet. Nemyslím ten drevený miniamfiteáter na Kuchajde. Tu ide o samotný Broadway. V tom istom roku sa dokonca pretlačila do rebríčka 100 najvplyvnejších ľudí na svete. Pochopiteľné, veď milióny nerdov sa kvôli nej ráno budia s drevenou nohou.

Takto vyzerala na tlačovke filmu The Martian v New Yorku. Výborné promo



Zaradené pod: Celebrity, Jessica Chastain




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk