Navždy mladá

pridal locco 8.8.2015 o 7:38


Alebo ako ďalšia bláznivá nádhera nezvláda boj s časom.

Vek je iba číslo. Zaleží predsa na tom, na koľko sa cítite. A 60-ročná bývalá modelka Janice Dickinson sa musí cítiť úžasne, lebo jej mentálny vývin sa zastavil trochu predčasne. Hneď po tom, ako na výtvarnej výchove zvečnila na papier svojho imaginárneho priateľa z ocele. Skalpel. Ten tvorí súčasť jej života až doteraz, a vždy jej dáva iba tie najlepšie rady. Naposledy jej poradil, aby tú mizerne pokosenú tvár vopchala pred kamery. Janice ho samozrejme poslúchla a preto sa objaví v reality šou Celebrity Big Brother, v ktorej budú bojovať proti sebe britské a americké celebrity. Janice to nebude robiť problém, keďže táto prudérna ovsená vločka už absolvovala niekoľko podobných projektov. Za účasť na tomto masovom kynožení mozgových buniek dostane 300 tisíc libier.

Asi viem, kam poputuje väčšina tých peňazí. Do bezodných vreciek škodoradostných chirurgov, ktorí jej počas rokov urobili z tváre zanedbané verejné klzisko po sezóne. Veď Janice už vyhodili zo všetkých zimných štadiónov v okolí, lebo v prestávkach počas hokejových zápasov zakaždým vtrhla na ľadovú plochu, a svoju hlavu pchala pod rolbu. Ak vám je známe meno tejto výrečnej mladuchy, tak dobre viete, že Janice je trochu mešuge. Namiesto toho, aby potichu sedela v kuchyni a listovala v letákoch zo supermarketov, ona sa stále hrá na vychytenú hviezdu. Trochu ako naša Evička. Taká rozháraná šansónierka, ktorá v skrinke na pečivo skladuje lieky. Rôznych farieb a veľkosti. Veď Janice si niekedy zvykne ochutiť takú úplne obyčajnú žemľu. Len namiesto sezamu ju z vrchu posype sedatívami. A kávičku si oživí plegomazinom.

Janice opúšťa salón krásy v Beverly Hills

Koľko irónie

Dala si spraviť manikúru a pedikúru. Na rozdiel od jej tváre, s prstami sa dá ešte niečo robiť

 Aj vyšinutá osoba musí pozerať cez cestu

 Za mlada

 Ešte jedna

 Čo by to bola za celebritu bez selfíčka

 Takto vyzerá po prebudení v pyžamku. Ten fuckface duckface musí ešte potrénovať

 Silikóne seniorky sú veľmi vyhľadávaný tovar

 Hlavne keď sú za každú p*čovinu

 Na tých strunách na krku si môže zahrať ako na harfe

 9 z 10 plastických chirurgov jej odporúča burku. A ten jeden beťár na nej stále zarába

Pre fajnšmekrov

 Janice napísala knihu, ktorej názov hovorí za všetko. Keby ste nerozumeli, preložím. Navždy budem mladá. Preto môžem oj*bať mamuše, krížovky a televízne kvízy

Sympoška







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk