Tyga recykluje

pridal kara 10.8.2015 o 14:55


Či aj papier a sklo neviem, ale darčeky pre frajerky jednoznačne. 

A tak dostala čerstvo 18ročná Kylie na narodeniny od svojho frajera auto. Ale nie je to hocijaké auto. Ale obrovský mercedes. Ktorý dal pred pár rokmi Tyga svojej bývalej frajerke Blac Chyne. Všetko najlepšie Kajli, dúfam, že sa ti páči aspoň tak, ako mojej bývalke! Blac Chyna musí ešte teraz plakať od smiechu.

Auto síce pod chvíľou mení farbu, no ŠPZ sa nemení

Po prevalení správ o tom, že auto Tyga kedysi podaroval svojej ex, sa chvíľu hovorilo aj o tom, že Kylie ho mala len požičané. No Kylie tak nepriamo potvrdila na svojom instagrame, že auto je jej, keď v sobotu zozdieľala túto fotku – auto zaviezla do Sticker City a nechala ho prestriekať na inú farbu. Sticker City fotku zozdieľalo tiež s popisom, že dokončujú auto pre Kylie Jenner. Lenže Kylie asi otvorila bulvár, zistila, komu auto kedysi patrilo, nasrala sa a fotku zmazala. Ale Sticker City ju nezmazali.

A tak musí Tyga žehliť. A lacné to teda nebolo. Konkrétne 320, 000 dolárov to stálo. Ďalšie auto, tentokrát už nerecyklované. Kylie dostala včera na pokračovaní jej osláv ako odškodné Ferrari.

Keď tak nad tým rozmýšľam, 18ku Kendall si vôbec nepamätám, a pritom nebola tak dávno. Asi z toho len nemala potrebu robiť oslavy hodné kráľovskej svadby, trvajúce dva týždne.

„P.čku ešte nemôžem ukázať, 18 mám až zajtra!“

Na oslave nechýbala ani tehotná Kim, ktorá opäť raz predviedla svoj vycibrený módny nevkus.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk