Trochu lascívnosti

pridal locco 11.8.2015 o 8:04


Na pláži. A niečo naviac.

Bolo prvé vajce alebo sliepka? To je úplne jedno. Cecky. To je dôvod vašej prítomnosti. Lebo Pikošky a cecky k sebe neodmysliteľne patria. Ako Ďuri k Sise. Modelka Charlotte McKinney a jej prednosti tvoria dokonalú symbiózu, ktorú si nenechá ujsť ani ten najväčší puritán. Jej cecky dobývajú svet svetelnou rýchlosťou a jej meno poznajú aj mongolskí pastieri, ktorí nemajú prístup na internet. Prečo? Lebo cecky sú kultúrny fenomén. Hlavne tie bez príchute silikónu. To majú ľudia radi, keďže v dnešných dňoch narazíte na umelé egohoničky na každom kroku. A to nemusíte ani vychádzať z domu. Raz za rok zbehnete do pivnice pre stojan na vianočný stromček, a na druhom poschodí stretnete marcipánovú krásku, ktorá má hubu ako rukávnik na plávanie. Hm, vlastne rozmýšľam, či im tento hendikep nespôsobuje problémy pri šnorchlovaní.

Možno sa pýtate sami seba, kde by bola táto žena bez ceciek. Neviem. Možno by robila podomového predajcu, ktorý sa vám snaží predať 9 voltovú baterku do vašej elektrickej trúby. Alebo by vyberala parkovné na bezplatnom parkovisku. Keďže Charlottina tvár výrazne zaostáva za ostatkom jej tela, tak by to asi ďaleko nedotiahla. Možno do filmov mládeži neprístupných, lebo ten výraz elegantnej pornohorečky jej ide veľmi dobre. Dosť však bolo špekulácii. Charlotte má cecky na pohľadanie a práve preto jej z nej celebrita. A s tým sa musíte zmieriť. Hlavne všetky plochodrážnice, ktoré nemajú peniažky na operáciu. Ale všetko zlé je na niečo dobré. Muži vám pozerajú do očí, nemáte problémy s chrbticou, v kľude si môžte pospať na bruchu a ľudia si váš výstrih nemýlia so stojanom na bicykle.

Charlotte na pláži v Malibu. Charlie a Alan ju určite sledovali z terasy plážového domu

Možno rozmýšľate, kam sa podeli okuliare z úvodu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk