Hádajte, komu patrí tento úsmev

pridal WonderWoman 12.8.2015 o 21:49


Úhadli ste? Lebo tento jav je ne-u-ve-ri-teľ-ný!

Ak by mi niekto niekedy povedal, že videl večne zachmúrenú Kristen Stewart usmievať sa, vysmiala by som ho. Nedokrvená Bella s jedným a tým istým strnulým výrazom v každom filme aj reálnom živote? Blbosť. Ale dnes prišiel šok. Ona vie nazaj roztiahnuť pery do úsmevu! A dokonca viackrát! V galérií je štrnásť (!) fotografií, na ktorých sa usmieva! A sú to fotky z dvoch (!!) dní po sebe!!! Čiže to nebol jednorázový omyl, ani následok umŕtvovacej injekcie do líca, ktorý to spôsobil. Kristen sa normálne regulérne usmievala, dokonca SMIALA a snáď prvý krát v živote sa tvárila ako veselý človek.

Samozrejme, nebude to zrejme iba tak. Mám tri hypotézy. Hypotéza číslo jeden: bola pod vplyvom marihuany. V najnovšom video interview k jej novému filmu American Ultra sa spolu s hereckým kolegom Jesee-im Eisenbergom rozprávajú o marihuane a Kristen dosť autenticky napodobňuje točenie bonga. Veď si potom pozrite. Hypotéza číslo dva: pripravuje sa na novú rolu do komediálneho filmu a potrebuje sa do nej vžiť. Preto rozdáva úsmevy kade chodí a v podstate si precvičuje scenár. Hypotéza číslo tri: má radosť z toho, že sa konečne vyjadrila k otázke svojej sexuality a to pre septembrové vydanie magazínu Nylon. Povedala v ňom, že sa neskrýva a máme si ju vygoogliť. Vážne, to ju parafrázujem. Okrem toho povedala: „Myslím si, že o tri alebo štyri roky tu bude oveľa viac ľudí, ktorí si nemyslia, že je nutné prísť na to, či sú homo alebo hetero. Je to o tom, proste robiť si po svojom. „ Čiže v preklade: „Som lesbička a je to len moja vec.“  Takže aj keď netuším, čo bolo skutočným dôvodom Kristínkinej veselej nálady v uliciach New Yorku a o deň na to v show Jimmyho Fallona (ok, je vtipný, rozosmial aj ju), som príjemne šokovaná a budem veriť, že to celé nie je len dielo photoshopu.

Unbelievable, ja fakt vidím zuby

Zblízka

„A čo, tak sa usmievam“

„Usmievať sa je super, dva palce hore!

Na návšteve u Jimmyho

 

 Zelená je tráva

U Jimmyho hovorí o tom, ako sa jej ľudia pýtaju, či sa aj usmieva a ona sa tomu čuduje a SMEJE SA (!)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk