Paris nepotrebuje botox

pridal locco 12.8.2015 o 8:29


A možno ho nikdy potrebovať nebude.

To však ukáže čas. 34-ročná Paris Hilton už má obdobie najväčšej slávy za sebou, tak už len zriedkakedy o ňu zakopne nejaký novinár. Možno sa o nej ešte dočítate, keď náhodou hodí do práčky jedného zo svojich psíkov, alebo začne nosiť pirátsku pásku cez to semi-oko. Uvidíme. Pred odchodom do celebritného dôchodku by však mohla nakrútiť pokračovanie svojho filmového debutu, ktorý jej priniesol celosvetovú popularitu. Táto amatérska romantická komédia sa stretla iba s pozitívnymi recenziami. Filmových kritikov najviac zaujal jej umelecký prednes orálnej hry na hoboj jej vtedajšieho priateľa.

Paris sa prednedávnom zdôverila jednému magazínu, v čom spočíva tajomstvo jej krásy. Respektíve v kom. Jedná sa o jej estetického dermatológa. Tento človek je totiž charakter, ktorý na nej nechce zarábať. Povedal, že jej pleť je perfektná, takže nepotrebuje žiadne úpravy. Zatiaľ. Ja som ostal dosť zaskočený, keď som sa dozvedel, že na svete existuje takýto blázon v bielom plášti, ktorý za účelom zisku neurobí z tváre svojej klientky pohrebisko vrások. A zároveň všetkého živého, keďže po pár kúrach máte miesto ksichtu permanentnú škrabošku telovej farby, ktorú neprivedie späť k životu ani pohľad na vysmiateho Kanye Westa. Paris môže ďakovať aj svojej manke, ktorá jej v minulosti dala jednu radu nad zlato. Aby to nepreháňala s opaľovaním. Paris ju poslúchla a dobre spravila, lebo všetci jej priatelia sa každý deň škvaria na slnku, a tváre majú zošúverené ako igelit po kontakte s ohňom.

Na titulke magazínu

Vnútri

Jej filmový debut

Pár kameňov



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk