Láska nebeská

pridal locco 13.8.2015 o 9:42


Tento najvzácnejší ľudský cit nepozná hranice.

Doslova, lebo naše dve hrdličky nemajú rovnaké štátne občianstvo. Asi som to trochu presladil hneď na úvod. No nedá sa inak. Pohľad na týchto dvoch zaľúbencov by vyčaroval úsmev na tvári aj samotnému Kanye Westovi. A to už je čo povedať, keďže on sa nesmeje ani na štedrý večer pri vianočnom stromčeku. Ale veď kto by sa smial v obkolesení tých povysávaných mátoh, ktoré navštevujú plastickú chirurgiu častejšie ako drogériu. Aha, som zabudol, že tento článok nie je o nich. Je o modelke Mirande Kerr a vtipkárovi Evanovi Spiegelovi. To je jej nový priateľ, keby ste náhodou nevedeli. A zároveň najšťastnejší nerd na svete, lebo dokázal zbaliť Mirandu. Jej prítomnosť musela zapríčiniť veľký zvrat v jeho bežnom živote. Namiesto kódovania ho naučila ľudskej reči, zakázala mu hrať videohry a odnaučila ho nosiť ponožky v sandáloch.

To sú také najväčšie klišé týkajúce sa itčkárov, ale rozhodne neplatia pre všetkých. Aj vy ste sa určite počas vášho života stretli so zástupcami tohoto špecifického ľudského druhu. Nebudem však všetkých hádzať do jedného vreca. Evan asi nie je taký bežný nerd, ktorý pchá svoj peništek do vstupu pre usb port. Miranda mu určite rada poskytne svoju čítačku kariet. Keď ju videl prvýkrát nahú, jeho grafická karta musela vyťažiť jeho procesor na maximum. Veľmi rýchlo prešiel zo štandardného rozlíšenia na Ultra HD. Hneď našiel využitie pre svoj kábel s pozlátenými koncovkami. Mirandina napalovačka po chvíli prestala vyhadzovať jednu hlášku o chybe za druhou. Dúfam, že ju Evan naučí trochu po klingonsky a na budúci rok ju zoberie na Comic-Con. Koniec reportu. Hm, vlastne neviem kam mám uložiť log file.

Hrdličky na letisku v Los Angeles. Budem už radšej ticho, už som to sprznil dostatočne

Nesmie chýbať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk