Namaste

pridal WonderWoman 12.8.2015 o 23:31


Ktože sa nám to dal na jogu?

Knock knock knock, „Penny“, Knock knock knock, „Penny“, Knock knock knock, „Penny“.  Áno, je to seriálová predstaviteľka Penny z obľúbeného The Big Bang Theory Kaley Cuoco Sweeting. Keďže som ju v žiadnom inom seriáli ani filme nevidela, je to pre mňa proste Penny (plus jej meno sa dosť ťažko píše, o výslovnosti ani nehovorím). Tak naša Penny necvičí jogu len v seriály, ale aj v reále. A to už niekoľko mesiacov a s viditeľnými výsledkami. Určite si pamätáte, že Penny prešla v seriáli viacerými štádiami, od štíhlej sexi nedosiahnuteľnej susedky po bacuľatú a ostrihanú Leonardovu frajerku. Tých pár kíl navyše by mi nevadilo tak, ako ten hnusný krátky zostrih.

Dnes už je ale Penny opäť vo forme a našťastie jej aj dorastajú vlasy. A to všetko vďaka joge. V pondelok sa vybrala na svoju pravidelnú lekciu v Los Angeles a ukázala vypracovaný six pack a bicepsy a aj napriek tomu, že nemala make up, vyzerala super. A vôbec by som jej netipovala 29, ale kľudne takých 25. Nuž, zdravý životný štýl robí svoje, mali by sa ňou inšpirovať viaceré nezdravo žijúce celebritky.

A ide sa na jogu

Cestou na jogu minulý mesiac

A predminulý

A takto sa Penny teší na každú jednu lekciu jogy

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk