Dosť Kardashianiek!

pridal kara 15.8.2015 o 15:54


Aj vám už lezú na nervy? Nebojte sa, nie ste sami.

Má ich dosť aj John Brown. John pracuje (uvidíme na ako dlho) pre televíznu stanicu Fox 35 a minulý týždeň to počas šoubizového okienka troška nezvládol. A ani sa mu nečudujem. Keď prišla na rad Kylie Jenner a jej zajac Bruce, John sa zodvihol a odišiel s tým, že doteraz mal dobrý deň a odmieta zase hovoriť o Kardashiankách. Počas celej reportáže vykrikoval spoza kamier, že už má tejto rodiny plné zuby, že už je z nich chorý, že o nich hovoria každý podrbaný deň, a pritom vôbec nie je o čom, že aj tak nikoho nezaujímajú. Nech sa páči, vychutnajte si to:

Ale plné zuby ih nemá len John, ale aj Perez Hilton. Perez je bloger, ktorý píše o celebritách a robí to tak dobre, že je s niektorými až kamoš. Aj jemu už tečú nervy z Kardashianiek. Na svojom twitteri teda navrhol médiám, aby sme si dali od tejto famílie na chvíľu pauzu. Aspoň na týždeň. A na to ho Kim unfollowla. A to je v dnešnej dobe najväčším vyjadrením nenávisti.

Niektoré médiá už výzvu prijali. Prijmeme ju aj my? Od pondelka do piatku žiadne správy o Kardashiankách, Jennerkách, dokonca ani o Caitlyn. Ani na facebooku ani tu žiadne fotky, oznamy, odhalenia, správy od blízkych zdrojov. A aby táto diéta aj za niečo stála, tak rovno ani o Lamarovi, Karolovi, Tygovi, Coreym. Jednoducho nič. Ticho. Akoby ani nikdy neexistovali.

Tak čo, pikoškári, je toto niečo, po čom vaše srdcia pištia? Ak si to odhlasujete, máte to mať!

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk