Kus legendárnej nahoty

pridal locco 15.8.2015 o 11:32


Na stránkach časopisu.

To by mohlo fungovať. A keď ide o telo herečky Sharon Stone, tak septembrové vydanie časopisu Harper’s Bazaar sa bude predávať ako karimatky pred festivalovou sezónou. Myslím si, lebo ľudia majú Sharon radi. Je to mimoriadne inteligentná a silná žena. Je akýmsi vzorom pre pocukané naivky, ktoré si ešte v štyridsiatke vedú denníček. Keďže Sharon má už 57 rokov, tak občianske združenie grafikov bez hraníc muselo zaúradovať v plnej sile. Svoju prácu si však urobili excelentne, keďže tieto fotky sú na j*bateľnej úrovni. Dobre to trafili. Dokonca aj podľa tváre Sharon rozpoznáte. Čo sa nie vždy podarí, lebo niekedy mám problém s identifikáciou predmetnej osoby. Minule som si kúpil nejaký magazín na titulke s odhalenou Kim Kardashian. Po chvíli som však zistil, že v ruke zvieram mesačník Vorvaň a iné záhady oceánov.

O Sharon ste už dlho nič nepočuli, tak budem chvíľu vážny. Ako to už býva, Sharon sa ľudom z časopisu aj vyspovedala. Uvedomuje si, že jej zadok už nevyzerá ako kedysi. No už sa s tým zmierila a už sa nepokúša byť tou najsexi ženou na svete. Napríklad ako to bolo vo filme Basic Instinct, keďže ten z nej urobil sexsymbol pre pár generácii. Prišla na to, že nezáleží iba na fyzickej kráse a na nadupanom výstrihu. Život si musíte predovšetkým užívať. So všetkým, čo k nemu patrí. Ako dobré, aj to zlé. Musíte mať radi samú seba, preto aká ste vo vnútri. A potom vás bude milovať aj váš partner. A rodina, priatelia a široké okolie. Za seba len dodám, že Sharon má pravdu. Lebo len šťastná žena je krásna žena. Tak sa k*rva stále netvárte, akoby k vám práve cez plot preskočil do záhrady nejaký utečenec.

Fotky pre septembrové vydanie Harper’s Bazaar

Ešte si to môže dovoliť

Ženy si určite všimli aj tie topánky

Pre porovnanie. V salóne krásy v Los Angeles

Viac personálu ako zákazníkov

Asi nemali voľný termín. Nikdy neserte Sharon

Tématická

 Nesmie chýbať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk