Londýnske fanúšičky One Direction plačú

pridal kara 16.8.2015 o 21:06


A nie preto, že dostali svoju prvú menštruáciu, ale preto, že Zayn predáva svoj dom v Londýne a sťahuje sa do LA.

Osudy spevákov z One Direction ma síce vôbec nezaujímajú, ale tento dom sa mi dosť páči, a preto vám o tom píšem. Kedže sa momentálne rozhliadam po nehnuteľnosti, aj by som si ho kúpila, ale stojí 4, 2 milóna libier a vy nejako málo klikáte na reklamy, takže rozpočet mi nejako nevychádza. Dom sa nachádza na severe Londýna a Zayn si ho kúpil ešte so svojou bývalkou Perrie Edwards. Stihli v ňom spoločne bývať až dva mesiace. No po odchode z One Erection na Zayna asi prišla kríza, so svojou snúbenicou, s ktorou chodil 4 roky, sa rozišiel cez smsku, dom dal na predaj a rozhodol sa odsťahovať do LA.

Tam vraj pokukuje po baráku v Hollywood Hills v hodnote 3 mil. dolárov. Možno keď predá tento dom, rozpočet sa mu navýši. Dom stojí na 25 akrovom pozemku a nachádza sa v ňom 5 spální, hosťovský dom s troma spálňami, terasa, bazén, posilka, jacuzzi, skrátka všetko, čo takí dvaja bežní 22 roční ľudia potrebujú k životu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk