Robert Pattinson otcom?

pridal WonderWoman 16.8.2015 o 18:11


Porozpráva nám o tom sám.

U hercov to máte tak, niekedy sa tak vžijú do svojej role, že z nej potom len ťažko vedia vystúpiť. Robertko hrá vo svojom najnovšom filme s názvom Life, (ktorý je o Jamesovi Deanovi) otca a to ho primälo zamyslieť sa, aké by to bolo v skutočnosti. So svojou milovanou FKA Twigs (neznášam tento jej pseudonym, stále ho komolím na AFK alebo AKF) sú od apríla zasnúbení a tak je celkom logické, že po svadbe by mohlo prísť prvé dieťa. Aj keď s nimi ako párom nie som vôbec stotožnená, priznávam, že dieťa by mohli mať krásne. Veď malé mulatčatá sú najviac.

Robert pre nemecké vydanie magazínu Joile povedal, že si rozhodne vie sám seba predstaviť ako otca, len ešte stále nevie kedy. „Som si istý, že budem mať dieťa, ktoré bude totálne cool a sebaisté. On alebo ona na mňa zrejme bude každý deň pozerať a pýtať sa, prečo je ten chlap taký zábavný nepredvidateľný čudák. “ Mňa by viac zaujímalo, ako sa raz bude ich dieťa pozerať na ich mamu (ak k tomu teda dôjde), respektíve na jej viac ako čudné klipy. Aj jej najnovší k piesni s názvom M3LL155X (to je fakt názov, nikto mi zo srandy neťukal po klávesnici) je plný podivných výjavov a má dĺžku vyše 16 minút, takže som si ho kvôli vám aspoň popretáčala. FKA sa už zrejme na to dieťa pripravuje, lebo v klipe sa objaví s tehotenským bruchom, asi tak vo ôsmom mesiaci. Tak uvidíme, či bude najprv svadba a potom dieťa, alebo naopak, keďže FKA vraj dátum svadby posúva.

 

 

 

A spomínané creepy video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk