Rozlúčka so slobodou

pridal locco 16.8.2015 o 8:56


Alebo ako sa raduje jedna z najkrajších žien.

Každá minca má však dve strany. Na jednej strane je blížiaca sa svadba. Na druhej strane sú milióny meravých peništekov, ktoré neprivedie k životu ani pohľad na nový chrup Zuzanky Plačkovej. A to je už čo povedať, keďže ten permanentný chránič na zuby jej dodáva úplne novú iskru. No nič. Možno viete, že 30-ročná modelka Bar Refaeli sa prednedávnom zasnúbila. Jej vyvoleným je podnikateľ Adi Ezra, ktorý rozhodne netrpí finančnou núdzou. Logickým vyústením zásnub je svadba. Alebo rozchod. Záleží na tom, či sa dvaja snúbenci dokážu dohodnúť na zasadacom poriadku pre hostí. A na kvetoch. Ja verím, že sa dohodnú. Adi je múdry chlapec, on by prikývol aj na púpavy a svadobné pozvánky vyrobené z alobalu.

Bar sa so svojimi kamkami vybrala na Maledivy, aby si spoločne užili posledné chvíle jej slobody. No nevydalo, pretože Adi sa k nim nabúral. Fakt, toto si nevymýšľam. Veď uvidíte. Tak dajme tomu, že ho Bar pozvala. Alebo sa tak veľmi milujú, že bez seba nemôžu vydržať. Alebo sa Adi doma nudil, lebo si už stihol pozrieť v archíve všetky časti Paneláku. Skutočný dôvod sa nikdy nedozvieme. Nevadí. Možno ste nevedeli, že toto bude už druhá svadba Bar. V roku 2003 sa vydala za muža menom Arik Weinstein. A v roku 2005 sa už tešili z rozvodu. Potom narazila na herca Leonarda DiCapria, s ktorým to ťahala 6 rokov. Vtedy ešte Leo nemenil modelky ako Kim statusy na Twitteri. Ale aj tieto zlaté časy sú už minulosťou. A vy si v galérii pozrite, ako sa Bar vytešuje z momentálnej situácie.

Intro

3 zo 4 žien miluje skákanie čelom k objektívu

Baby sa práve dozvedeli, že v pondelok začína Búrlivé víno

Nejako ich pribúda. Dúfam, že necikajú do vody

To skákanie je asi nejaký rituál

Photobombing level milión. Teta naľavo ma rozsekala

Krík naľavo chce napodobniť tetu z predchádzajúcej fotky

Tú šerpu zdedila po Jennifer Aniston, ktorá ju nosila nejaký ten piatok

Síce jej nevidím chodidlá, ale stavím sa že skáče

Už je unavená zo skákania. Dúšok Hradnej sviece príde vhod

Márne hľadám požičovňu vodných bicyklov

Outro







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk