Miley je aspoň nachvíľu normálna

pridal WonderWoman 17.8.2015 o 20:57


A dokonca si oholila pazušky!!!

Neviem, čo sa to s Miley deje, ale akoby sa menila na normálnu osobu. Po sériách rôznych menších či väčších škandálov, neustáleho postovania holých fotiek a obťažovania svojej frajerky na ulici, nastal konečne nachvíľu kľud. Okrem psychadelických upútaviek na blížiace sa MTV VMA, kde bude Miley hosťovať, nás momentálne ničím iným neirituje. Dokonca aj vzhľadovo sa akoby vracia k svojmu starému ja. Nemám na mysli to úplne povôdné, Hannah Montanovské, ale pozrite sa, ako úžasne normálne včera vyzerala. Ako úplne bežný človek, ktorý sa najprv vyberie so svojou mamou na obed a potom sa ide trošku prebehnúť a vyvenčiť svojich štvornohých kamošov. A nemyslím tých ľudských, ktorí ožratí a zdrogovaní behajú za ňou po štyroch.

Okrem vzorovej podpazušnej depilácie ukázala Miley aj slušne vypracované brušné svalstvo a jemne sa rysujúce bicepsy. Nebyť tých otrasných kériek, ktoré vyzerajú ako po útoku 5 ročného dieťaťa s centrofixkou, vyzerala by fakt k svetu. Veľmi by som si priala, aby jej to vydržalo a aby sme o nej mohli písať samé pekné veci, napríklad, že si nechala narásť vlasy, odstrániť tetovania, prestala húliť, spálila všetky pičorezky a zreorganizovala si šatník… Ale neverím, že na MTV VMA zas niečo nevyvedie. Možno to bude mať v scenári a možno sa len utrhne z reťaze, ale bez škandálu alebo nejakej šialenosti sa to určite nezaobíde. Ale to je asi to, čo ľudí naviac priťahuje, nie? Či začneme písať životopisy misionárov v Afrike?

 

Nepekný outfit, ale lepšie ako väčšina doteraz

S mankou na obede, pekne slušne

Po obede treba spáliť kalórie

Troška behu

Každý z nás vyzerá pri behu ako yebko

Aj psíka treba vyvenčiť

Zaujímalo by ma, kde má sáčik na hovienka

Psík sa zabehol, tak na neho píska

„K nohe!“

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk