Prirodzená krása

pridal locco 18.8.2015 o 7:47


A biele bikiny na opálenom tele.

To je tá správna kombinácia, ktorá nenechá chladného žiadneho muža. Ani ženu. No z iného dôvodu. Síce nikto nie je dokonalý, ale herečka Jessica Alba má k dokonalosti dosť blízko. To je samozrejme môj subjektívny názor. Myslím si však, keď na ňu pozrie normálny muž, tak si v duchu pomyslí, aká je to j*bačka. A v pokoji surfuje ďalej. Maximálne v končekoch prstov požmolí svoj kábel, cez ktorý sa mu nedarí pripojiť na internet. Potom je aj skupinka žien, ktorá dokáže oceniť ženskú krásu. Ale existujú aj ženy, ktoré Jessica nikdy nepresvedčí. Lakeť im slúži ako kĺb stierača, ktorý v pravidelných intervaloch stiera množiacu sa penu v kútikoch ich úst. Pomaly zahrievajú očné buľvy a postupne začínajú prepaľovať monitor. Nejakú chybičku musia nájsť.

Nie je žiadnym tajomstvom, že 34-ročná Jessica má dve deti a manžela. A vlastní úspešnú spoločnosť Honest, ktorá produkuje obrovský obrat. Čo je ešte dôležitejšie, dokáže produkovať aj slušný zisk. Takže z priemernej herečky sa stala úspešná podnikateľka. Kravaťáci z Wall Street odhadujú jej cenu na 1, 7 miliardy dolárov. Teda cenu tej spoločnosti. Myslím, že hodnota takej ženy ako Jessica sa nedá vyčísliť. To dobre vie aj jej manžel Cash Warren, ktorý môže od radosti robiť nahý kotrmelce v pŕhľavovom záhone. Jessica založila túto spoločnosť v roku 2012. Niekde som sa dočítal, že Jessica je veľmi prísna a neľútostná šéfka. Možno preto sa jej tak darí. No v každom prípade, ubehol nejaký ten rok, a ona sa môže vyškierať ako chamtivý výčapník po vstupe Braňa Mojseja do šenku.

Jessica na pláži v Mexiku. Jej zamestnanci si môžu na chvíľu oddýchnuť

Keď je v práci, určite sa jej pchajú do zadku vychvaľovaním fotiek jej detí

Keď ide po chodbe, robia mexické vlny a vydávajú zborové Ňuňu

Však sa vráti do práce. Hneď bude koniec solitairu

Ten paparazi na nafukovačke musí byť veľmi nenápadný. Možno má chodúle

Chcelo by to nejakého záškodníka, ktorý by potiahol za šnúrku

Teta nemá čas, má plné ruky práce

No márne hypnotizujem tie šnúrky. Nerozviažu sa na pokyn ako jazyk Evky Mázikovej

Sezóna NFL je za dverami, preto musí potrénovať

Dlhý pass do endzóny

Bol z toho touchdown? Nie, trafila som do hlavy toho chuja na chodúľach

A foťák mu j*bol do vody. Preto na záver jedna s detvákmi. Ňuňu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk