Sandra Bullock má po piatich rokoch konečne chlapa

pridal kara 19.8.2015 o 21:35


A vraj je to riadny sexoš.

Teraz je nejaké prelomové obdobie v láske. Mnoho dlhoročných lások sa rozpadlo a mnoho vzťahov aj vzniklo. Sandra je v tej druhej, asi šťastnejšej, kategórii. Päť rokov ubehlo od jej potupného rozvodu, kedy prepuklo, že jej manžel sa kurvil kade chodil. A 5 rokov nemala po boku žiadneho oficiálneho partnera. Chvíľu sa šepkalo o Ryanovi Reynoldsovi, potom zase o Chrisovi Evansovi, ale nič z toho zrejme nebola pravda, alebo to len od randenia neprerástlo do vzťahu. No teraz má Sandra oficiálne nového frajera. Teda, oficiálne podľa blízkych zdrojov. Ale vraj ho vzala na svadbu Jennifer Aniston ako svoje +1, a to už je asi vážne. No nemáme ani fotku a ani meno. Ale podľa blízkych zdrojov je pánko fotograf, ktorý by sa ale kľudne uživil aj pred foťákom, lebo vyzerá veľmi dobre. „Sandrin priateľ je veľmi atraktívny. Je veľmi sexy, ale aj veľmi normálny. Je s ním očividne šťastná.“ Zdroj dodal aj to, že sa k sebe celý čas veľmi mali.

Ale skeptik vo mne popri písaní tejto pikošky celý čas kričí otázky a spochybňuje. To si blízke zdroje spomenuli až po dvoch týždňoch, že Sandra mala na Anistonkinej svadbe frajera? Chandler a Joe neboli medzi pozvanými, ale Sandra mala špeci privilégium doniesť si nového frajera? Blízke zdroje, ktoré ich videli na svadbe, asi logicky musia byť ďalší hostia… Ako to, že Jenniferinu svadbu v tajnosti udržali, ale Sandrinho nového frajera nie? Prečo Sandra nebola medzi zverejnenými celebritnými hosťami? Na tieto otázky síce odpovede nemám, ale Sandre by som už chlapa dopriala. Snáď je to teda pravda.

Sandra a jej neverný bývalý manžel Jesse James

Sandra a Ryan Reynolds

Sandra a Chris Evans

Takto nejako možno vyzerá Sandrin aktuálny. Uhni s tým foťákom, chceme ťa vidieť!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk