Queen Beyoncé a jej mini verzia

pridal WonderWoman 23.8.2015 o 10:56


Vidíte tú podobu?

Že nie? Tak to nás je viac. Malá Blue Ivy je totiž podľa mňa celý tato Jay Z.  A ten žiaľ nie je práve dvakrát fešák… Napriek tomu (alebo práve preto) sa ale mama Beyoncé snaží o čo najväčšiu podobnosť medzi ňou a jej dcérkou, a tak im vymýšľa identické outfity. Tentokrát mali napríklad rovnaké celé plavky na spoločnom výlete loďou. Síce nie v kapitánskej čiapke ale šiltovke bol kapitán Jay Z a Beyoncé s Blue Ivy mohli relaxovať a užívať si výhľad zo súkromnej loďky na vzdialený plebs na brehu. A samozrejme, tento výlet je opäť ďalší dôkaz rodinnej pohody a šťastia pre všetkých neprajníkov. Ešteže máš ten Instagram, však, Bey?

Mám ale dobrú správu pre všetkých, ktorí sa boja, že Blue Ivy bude čoraz viac podobná tatovi. Našla som totiž fotku malej Beyoncé, kde vyzerá úplne rovnako ako jej prvorodená. Takže mi z toho vychádza, že ak aj ona bola nie veľmi pekné dieťa a vyrástla do krásy, bude to tak aj u jej dcéry. Takzvaný efekt škaredého káčatka. A keby aj nie, Blue Ivy je už teraz jeden z najbohatších ľudí v Amerike, takže jej výzor bude druhoradý. Dôležitá je predsa vnútorná krása a  tým myslím vnútro peňaženky.

Dve včeličky

Vidíte? Skoro ako dvojičky

A jedna rodinná







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk