Angelina Jolie a Brad Pitt oslávili výročie

pridal kara 24.8.2015 o 19:58


Včera ubehol rok od ich tajnej svadby vo Francúzsku

Spoločne to už teda ťahajú 10 rokov (neoficiálne 11). Celkom sa tomu čudujem, vzhľadom na okolnosti, za akých sa dali dokopy. Poďme sa pozrieť do minulosti a zaspomínať si na to, ako táto love story začala.

Máj 2004: Brad, v tom čase ešte ženatý s Jennifer Aniston, začal s Angelinou natáčať Mr. & Mrs. Smith. V podstate takmer okamžite prišli médiá so správami, že spolu majú niečo viac než len pracovný vzťah.

Január 2005: Jennifer a Brad poskytli vyhlásenie, v ktorom oznámili rozvod „po dôkladnom zvážení“. Dodali, že ostávajú dobrými priateľmi, ktorým na sebe záleží, a naďalej sa majú radi a obdivujú jeden druhého.

Marec 2005: Jennifer podala žiadosť o rozvod kvôli neprekonateľným rozdielom.

Apríl 2005: Po mesiacoch špekulácií sa potvrdil vzťah Brada a Angeliny – paparazzovia ich nachytali na dovolenke v Keni s Angelininým synom Maddoxom.

Júl 2005: Brad a Angelina nafotili pre W magazín sériu fotiek, ktorá ich vyobrazovala ako šťastnú rodinku s deťmi, čo vraj Jennifer dosť ťažko niesla. Angelina neskôr v ten istý mesiac adoptovala svojé druhé dieťa – Zaharu.

September 2005: Jennifer poskytla rozhovor pre Vanity Fair, v ktorom označila toto Bradove správanie za tak trocha necitlivé, aj keď vedela, že to neurobil so zámerom jej ublížiť.

Október 2005: Jennifer a Brad sú oficiálne rozvedení.

Január 2006: Brad a Angelina oznámili, že čakajú svoje prvé spoločné dieťa. Brad si podal žiadosť o osvojenie Angelininých adoptívnych detí.

Máj 2006: Bradovi a Angeline sa narodila dcérka Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

December 2006: Angelina porozprávala pre Vogue o tom, s akou radosťou a nedočkavosťou chodila do práce, keď s Bradom natáčali Smithovcov. Jennifer sa k tomuto vyjadrila až o dva roky neskôr, povedala, že tieto Angelinine vyjadrenia neboli „cool“.

Marec 2007: Angelina adoptovala trojročného Paxa z Vietnamu.

Máj 2008: Angelina potvrdila na festivale Cannes, že čaká dvojičky.

Júl 2008: Narodili sa im dvojičky Knox Leon a Vivienne Marcheline.

Október 2008: Aj keď sa až doteraz tvárili, že sa medzi nimi nič nedialo, kým bol Brad ženatý, Angelina sa prekecla v rozhovore pre New York Times a povedala, že sa do seba zamilovali už pri natáčaní filmu.

September 2011: Brad povedal pre Parade magazín trocha nelichotivé veci o jeho manželstve s Jennifer. „Nežil som zaujímavý život a myslím, že s tým malo moje manželstvo niečo spoločné. Snažil som sa predstierať, že je to niečo, čo to nebolo.“ Dodal ešte aj to, že konečne je spokojný, odkedy je po Angelininom boku. Neskôr sa pokúsil to vyžehliť, povedal, že tieto jeho vyjadrenia boli nesprávne pochopené a dodal, že Jennifer je neskutočne milujúca a vtipná žena, ktorá je naďalej jeho dobrou priateľkou.

Apríl 2012: Brad a Angelina sa zasnúbili.

August 2014: Bola svadba!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk