Súboj zadkov

pridal locco 24.8.2015 o 9:44


Pozor, pôjde o veľkú nechutnosť. Som vás varoval.

Ale škodoradosť je najväčšia radosť a vy ste už v galérii. Keďže sa už skončila prohibícia členov rodiny Kardashian – Jenner, tak ich návrat musíme spoločne osláviť. Úprimne napísané, mne teda chýbali veľmi. Prečo? Lebo tieto entity sú nekonečným zdrojom zábavy. Pri nich pôsobí inteligentne aj tá najtupšia blondína, ktorá si mýli rýchlovarnú kanvicu s reprákom. A preto majú blondíny doma hneď dve kanvice. Aby nemuseli rozmýšľať, ktorý je ľavý a pravý reprák. Len s ich zapojením do mikrovlnky majú vždy problém. Rozhodne však nechcem hádzať všetky blondíny do jedného vreca. Tak ako členky hore uvedenej rodiny. Svetlou výnimkou je Kendall Jenner, ktorá ešte nepocítila na vlastnej koži chlad chirurgickej ocele.

A dobre robí. Musí to byť pre ňu mimoriadne ťažké v obkolesení tých príšer, ktoré uznávajú iba jeden výživový doplnok. Silikón. Tak dobre, ešte Kourtney to má v hlave celkom zrovnané, no o nej teraz nie je reč. V tomto zápolení odeli svoje zadky do plaviek sestry Kendall a Khloé. Pred objektívmi paparazov rozpútali medzi sebou neúprosný súboj na život a na silikón. Pre mňa je jasnou víťazkou Kendall, keďže jej riť nevyzerá ako 20-kilový tumor. Vlastne aj tvár. A všetko okolo. Sestry jej musia ťažko závidieť, nakoľko je krása ich prioritou číslo jeden. No sudičky však boli nemilosrdné a sestrám nadelili krásu dosť nerovnomerne. Vlastne aj rozum. Čo však vtedy odflákli sudičky nad ich kolískami, to musia teraz chirurgovia doháňať na svojich stoloch.

Kendall a Khloé na jachte v St. Barts

Po koľko idú teraz červené melóny? Tak ma to napadlo

Tyčka prežíva nepopísateľné utrpenie

Zatiaľ čo Khloé má riť aj na tvári

Moja snaha sústrediť sa na pravú polovicu fotiek je úplne márna

Khloé sa tvári, že je všetko v poriadku

Ale nie je. Keď prídu domov, od zlosti jej prehádže kompóty v komore

Akože Baywatch? Ti musí j*bať

Kendall si môže ten pohár odložiť na jej riť. Ako na konferenčný stolík

Nevidno riť ani tvár. Aspoň jedna vydarená fotka

Kendall si kontroluje, či jej na mantineloch netrčia chlpy

Netrčia, všetko v poriadku

Tak hoď jednu víťaznú pózu a zabalíme to







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk