Čo týždeň dal

pridal kara 25.8.2015 o 21:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Kelly Clarkson je tehotná. Neplánovane to oznámila v stredu na svojom koncerte v Los Angeles. Kelly a jej manžel Brandon Blackstock spolu už majú 14-mesačnú dcérku River Rose.

Orlando Bloom momentálne natáča pokračovanie Pirátov v Austrálii. Minulý víkend tam s ním bol aj malý Flynn a Orlando mu zaväzoval šnúrky. A malý sa strašne podobá na Mirandu.

Dave Franco a jeho priateľka Alison Brie sa zasnúbili po troch rokoch randenia. Správy o zásnubách potvrdili pre magazín People.

Kendall Jenner a Nick Jonas spolu nakoniec nechodia. Nick povedal: „Nechodíme spolu. Kendall je skvelé dievča a pochopiteľne, keďže jej dobrá kamarátka Gigi chodí s mojím bratom, stane sa, že sme naraz na rovnakom mieste.“

Na Teen Choice Awards to vraj iskrilo. Konkrétne v backstagei medzi Wizom Khalifom a Ritou Orou. A tak sa po odovzdávaní cien vybrali spoločne na večeru v Beverly Hills, na ktorej sa vraj držali za ruky a okato spolu flirtovali.

Matt Damon robil rozhovor pre Entertainment Tonight, kde sa ho opýtali, ako sa má Ben Affleck. Matt povedal, že sa má dobre a dodal: „Manželstvo je šialené. Je to šialená myšlienka, ale milujem byť ženatý so svojou manželkou, chápete, ako to myslím? Nikdy by som nikomu druhému nehovoril nič o jeho vzťahu. Som šťastný, že som našiel svoju ženu. A ak existuje nejaké tajomstvo na trvácny vzťah, tak je to možno len to – cítiť sa šťastne.“

Napriek rozvodu sa má dobre asi aj Gwen Stefani. S takýmto úsmevom odchádzala v nedeľu z kostola.

Menej dobre sa už ale má Brian Austin Green, ktorý prišiel o sexicu Megan Fox. Megan už podala žiadosť o rozvod a ako dátum rozchodu uviedla 15. jún. Dôvod rozvodu je tradičný – neprekonateľné rozdiely. Megan v rozvodových papieroch žiada, aby deti ostali v spoločnej starostlivosti fyzickej a aj právnej. Podľa blízkych zdrojov to vyzerá tak, že Megan bude Brianovi platiť výživné, keďže kvôli jeho zdravotným problémom nemôže pracovať. V decembri mal autonehodu a aj keď vtedy nebol zranený, nehoda mu spôsobila ochorenie vertigo, takže Brian máva také závrate, že niektoré dni ani nevládze vstať z postele. Ktovie, či je toto dôvodom jeho pochudnutého zjavu, alebo sa len trápi kvôli Megan. Mimochodom, obrúčku má stále na prste.

Vanessa Hudgens si v stredu prevzala cenu na 2015 Industry Dance Awards a v ďakovnej reči prezradila, že jej tatkovi nedávno diagnostikovali rakovinu v štvrtom štádiu. Držíme palce.

S rakovinou ešte stále bojuje aj manžel Celine Dion. Lekári im vraj nevedia povedať, koľko času mu ostáva – či tri týždne, alebo tri mesiace… René jej povedal, že chce zomrieť v jej náručí a ona mu sľúbila, že bude pri ňom. Celine (47) a Rene (73) spolu majú troch synov – 14 ročného a skoro 5 ročné dvojičky.

Cara Delevingne potvrdila, že skončila s modelingom. Potvrdila to pre The Times a dodala: „Kvôli modelingu som si po chvíli začala pripadať akási prázdna. Nerástla som ako ľudská bytosť. A tak trocha som zabudla, aká mladá vlastne som. Cítila som sa staro.“

Cez víkend sa ženil brat Nicki Minaj. A Nicki na svadbu prišla za dámu a dokonca vyzerala celkom dobre. Okej, výstrih bol síce hlboký, ale tak na jej pomery…

Nicki s bratom

Nicki s mamou

Tyga má super novú pesničku. Volá sa Stimulated a spieva tam o tom, ako šuká s Kylie Jenner. Však čo, veď už má dva týždne 18, už nie je pod zákonom. Pasáčka Kris musí byť pyšná. „They say she young, I shoulda waited, she a big girl, dawg, when she stimulated. She a big girl dawg,  I’m puttin’ in,  Yeah I’m penetrating.“

Mimochodom, počas rodinnej dovolenky Kartrashianiek Kylie ukázala, že keď sa netvári jak magor kvôli selfie, ešte stále sa na seba celkom podobá. Aha na tie pery.

O pár minúť neskôr už na fotke s Kim vyzerala ako svoje vytunené nové ja. Pritom nalíčená bola už aj na fotke vyššie. To ju fakt baví nonstop tak špúliť papuľu? Nebolí to?

Mimochodom, najnovšie už nosí aj modré šošovky. Asi sa jej zdalo, že ešte stále nevyzerá dostatočne ako umelá štetka, tak to ešte trocha apgrejdla.

Britney Spears na koncerte v sobotu v podstate poprela existenciu jej bývalého priateľa Charlieho. Povedala, že je už rok single. Žeby len zlá pamäť, alebo bol Charlie až taký kok?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk