Drake sa bojí Sereny Williams

pridal kara 25.8.2015 o 20:47


A tak s ňou začal randiť. Lebo odmietnuť ju by ho mohlo stáť život. 

Ale Serena je žena mnohých svalov tvárí, a tak sa do nej mohol kľudne aj fakt zakukať. Veď veľké rite sa mu asi páčia. Kamoš je aj s Nicki Minaj. A obrábal Rihannu. Serena svoju ženskú podobu predviedla minulý rok v novembri, keď fotila reklamu na spodné prádlo Berlei. Vtedy priznala aj to, že nie je spokojná so svojím statusom nezadanej ženy a zúfalo by sa chcela usadiť. Len či je o 5 rokov mladší raper, ktorý už mal v ústach aj Madonnin jazyk, tým správnym adeptom na zakladanie rodiny, tým si nie som úplne istá.

No možno predbieham a takto ďaleko ešte nie sú. V nedeľu ich načapali pri vykusovačkách v luxusnej reštike v Cincinnati. Ale Ignác to nebol, veď kukajte tú kvalitu fotiek, za to by od nás dostal výpoveď. Fascinuje ma, že takmer vždy, keď niekoho pristihnú na rande a odhalia ich vzťah, sú fotky asi v takej kvalite, akoby ich niekto fotil Nokiou 3310. A ak si správne pamätám, tá foťák ani nemala. Áno, až také zlé. Asi ako keď niekde vidíte fotky duchov a ufo. Čiže na fotkách môžu byť v podstate hocijakí dvaja ľudia. Ale dobre, budeme veriť TMZ, že ide o týchto dvoch. Oni väčšinou vedia, čo píšu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk