Bežná procedúra

pridal locco 25.8.2015 o 9:34


A výsledok? Len na vlastné nebezpečie.

42-ročná herečka Tori Spelling sa vybrala do liečebných kúpeľov, aby podstúpila skrášlovacie procedúry. Peeling, vyhladzovanie a úpravu obočia. Za dve hodiny týrania zaplatila 400 dolárov. Ja som takéto procedúry nikdy neabsolvoval, tak si neviem predstaviť, čo tam s ňou vyvádzali. Asi jej prebehli po tvári karbobrúskou. Alebo jej hlavu ponorili do záchoda a párkrát spláchli. Len namiesto vody bola v nádržke záchoda nejaká chemikália. Fakt netuším, ale ženy sú ochotné trpieť pre krásu. A Tori teda musí veľmi trpieť. Až natoľko, že takúto kúru absolvuje každý týždeň. Čítal som však, že jej tvár sa vráti do normálu počas najbližších pár hodín. Len počas regenerácie sa na jej tvári stihne vystriedať všetkých 50 odtieňov červenej.

Teraz vlastne neviem, čo je lepšie, lebo všetci dobre vieme, ako vyzerá jej tvár v pôvodnom stave. Trochu sa aj divím, že tá tvár sa stále dokáže udržať pohromade. Myslel som, že to pohrebisko prirodzenosti sa ošúpe ako banán aj pri bežnom kýchnutí. No nič. Tori a jej manžel Dean McDermott chystajú novú reality šou. Musia, nakoľko ich spoločná studňa vyschla. Tori predsa nepôjde pracovať na oddelenie zeleniny do supermarketu. Má svoju hrdosť. A cecky, ktoré sa ešte nerozkotúľali ako chodidlá slovenského burana po pár litroch pálenky. Tori si dokáže zarobiť. Samozrejme prostredníctvom kamier. Veľa toho o tej reality šou neviem. Iba to, že Tori a členovia jej rodiny budú variť a cestovať. A náhodní okoloidúci asi budú tie navarené dobroty ochutnávať. Taká cezpoľná kuchyňa na kolesách. Alebo freakshow na cestách?

Tori tesne po procedúre

Mohla radšej pichnúť hlavu do fritézy. Zadarmo

A takto má šachovnicu za 400 dolárov

Ale obočie sa podarilo. Nešetrím potleskom

Čo vám poviem

Ich deti sa ešte nedokážu usmievať na povel

Tori v plnej kráse pred týždňom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk