Toľko krásy nerozchodíte

pridal locco 27.8.2015 o 8:03


Aká Katie, taká matka, taká dcéra. A všetky tri sú nádherné.

37-ročná hviezda Katie Price má na britských ostrovoch veľký vplyv. Ľud miluje inteligentné, šikovné a krásne ženy. A Katie je rozhodne jedna z nich. Preto sa nemôžme čudovať, že táto nádhera je idolom mnohých žien. Ale nie každá sa môže rovnať jej intelektu. Preto sa tieto ženy musia vynájsť inak. Toto je aj prípad matky a dcéry, ktoré neváhali utratiť 56-tisíc libier, aby sa Katie vyrovnali aspoň po fyzickej stránke. Aj keď nepochybujem, že ani po mentálnej stránke veľa nezaostávajú. Aký vzor, taký výzor. A musím vám dopredu prezradiť, že tento príbeh má šťastný koniec. Lebo plastickí a estetickí chirurgovia spojili svoje sily, a odviedli kus poctivej roboty. A vlastne aj preto tu máme nové celebrity. Dva kusy.

Georgina Clarke je meno 38-ročnej angličanky, ktorá má 20-ročnú dcéru Kaylu Morris. A od čias Laurela a Hardyho tu nebola zábavnejšia dvojica. Možno ešte Ďuri a Sisa, ale to je na dlhšiu debatu. Keď mala dcéra Kayla 17 rokov, nastal obrovský zlom v jej živote. Prišla na to, že nebude strácať čas učením a vybodla sa na školu. Neviem však či základnú alebo strednú. Rozhodla sa, že radšej bude zarábať. Ako striptérka. To jej však nestačilo a neskôr začala obšťastňovať starého pána, ktorý jej určite platil za služby v domácnosti. A s vyťahaným mopom v ruke to Kayle išlo tak senzačne, že si počas jedného roka zarobila na nové cecky. No Kayla nezaspala na vavrínoch a začala sa ešte viac obracať. Asi objavila novú techniku leštenia zašlého svietnika. Za dva roky zarobila toľko, že si mohli s mamou splniť ich spoločný sen. Georgina je na svoju dcéru nesmierne hrdá, lebo iba prostredníctvom dcérinej zruinovanej vagíny chrbtice sa dnes obe podobajú na ich spoločný idol. A tá podoba je neskutočná. Nešetrím potleskom, takúto famóznu prácičku som už dlho nevidel. Pri pohľade na tieto dve krásky si nejeden šuhaj povie, že by dal dole matku aj dcéru. Päsťami.

Katie Price. Tejto osobe patrí veľká vďaka

Hrdá matka desaťročia s malou Kaylou. Georgina má ďalšie 3 deti

Rok 2009. Začiatky mladej striptérky

Tadá, oplatilo sa. Nové cecky

Kayla má poriadok. V izbe aj v hlave

Selfie stick je povinná výbava vzdelanej slečny

Nevie, či sedí na keramike alebo na stoličke

Kayla chce v operáciach pokračovať

Chce si dať spraviť nos. A cecky ešte raz

Baby, dobre ste si vybrali. Bravo!

Rodina je základ štátu

Matka Georgina má vlastné cecky

Je však závislá na botoxe

Dokonalá symbióza. A krása

Selfie a ružová farba nesmú chýbať. Asi som sa zamiloval. Dvakrát

Účet na záver. Stále ma prenasleduje pocit, že tieto dve to iba zahrali na podobu s Katie Price, aby sa o nich písalo aspoň v bulvári. Lebo Kayla hľadá nového klienta, ktorý by jej platil za služby. Slušný inzerát. Počkáme, či sa chytí aspoň Borisko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk