Koho cecky?

pridal WonderWoman 28.8.2015 o 21:52


Komu patrí tento luxusný dekolt?

V prvom rade by ste mali vedieť, že slovo cecky neznášam. V bežnej hovorovej reči ho absolútne nepoužívam, priam som naň alergická. Ale nakoľko Pikošky ľúbim a vás pikoškárov mám tiež rada, naučila som sa toto príšerné pomenovanie ženského poprsia používať. A preto bude toto článok čiste o ceckoch a budem slovo cecky skloňovať niekoľkokrát.

Tieto cecky tedy prosím pekne patria známej speváčke, bývalej členke sexy dievčenskej skupiny Pussycat Dolls Nikolke Scherzingerovej. Že si ich nechala zväčšiť už viete, veď ich aj hrdo ukazuje kde sa dá, obzvlášť v plavkách. A rovnako aj pri príležitosti vyrazenia si do mesta. Nohavice s vysokým pásom, kožená podprsenka a na nej len otvorený kabátik, ktorý pevne verím že predtým nepatril nejakej zebre, to istia. V takomto outfite nie je možné ženu prehliadnuť. A ženu s veľkými ceckami už vonkoncom nie. Veď o čom by bol život nebyť ceckov? Bábätká by nemali čo jesť, muži by nemali čo vychytávať a vy by ste sa nemali poriadne na čo pozerať. Lebo cecky vládnu svetu. S nimi je život krajší, zaujímavejší a vzrušujúcejší. Proste cecky rulez.

Štetkovsky pôsobiaca Nikolka a jej cecky

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk