Malá North sa vie aj usmiať

pridal kara 28.8.2015 o 12:51


A aha ako pekne.

Ale sa jej to smeje. Tomu sa hovorí sladká nevedomosť. North je totiž ešte malá, a tak nevie, akých hlúpych rodičov má. A keď bude veľká jej to možno nedocvakne tiež, keďže ju títo dvaja ľudia, ktorí majú úžasný vplyv na dnešnú mládež, vychovávajú. Teda aspoň sa tak tvária, ale vychovávajú ju určite pestúnky. Ale oni tie pestúnky vyberali. Skrátka, malá je stratená už teraz.

Karol si normálne zakladá na tom, že si chce chrániť svoje a Severankine súkromie, a preto sa ani jeden z nich neobjavuje v Keeping Up With The Kardashians. Tohtoročná dovolenka na karibskom ostrove Svätý Bartolomej bola ale asi výnimkou. Nielenže ich na ostrov sprevádzali kamery, ale išiel s nimi aj fotograf magazínu UsWeekly, ktorý mal nafotiť tieto chutné fotky a iné akože paparazzi fotky, ktoré ale paparazzi fotkami vôbec nie sú. Tento ujo z UsWeekly má na svedomí aj ritnatú sériu fotiek Khloé a Kendall. UsWeekly asi dobre zaplatilo a tak Karol prikývol a dovolil, aby zapredali ich dieťa tešiace sa z mora. A Kim a Karol peniažky radi. Akurát včera sa im podarilo mimosúdne dohodnúť s týpkom, ktorý zavesil video z ich zásnub na internet, že im zaplatí 440, 000 dolárov a oni veľkoryso stiahnu žalobu. Veď to je do neba volajúca drzosť, oni si zásnuby exkluzívne natáčajú pre reality šou a nejaký pako si dovolí zavesiť to na internet skôr. Nešlo o súkromie, ale o peniaze. O jediné, na čo tejto famílii záleží. A tak teraz Kim a Karol prehadzujú doma peniaze vidlami, zatiaľ čo fotky ich dcérky, ktoré si radšej mohli uchovať v rodinnom albume, zapĺňajú celý internet.

Veselá North

Dajme si aj zopár fotiek Kim v bikinách. Treba si tento pohľad užiť, lebo tehotnú ju už možno nikdy neuvidíme. Takéto poplašné správy teda aspoň vypúšťa Kim do sveta, aby sa jej aktuálnemu tehotenstvu venovalo viac pozornosti. Pre C magazín povedala: „Doktori si myslia, že budem mať opäť vrastenú placentu, a ak tentokrát placenta vrastie o čosi hlbšie ako minule, tak sú pripravení vybrať mi maternicu, z čoho mám strach.“ Tak sa teda teda kochajte pohľadom na Kimine tehotné telo v bikinách, ktoré sa zaguľatilo nie len na bruchu, ale úplne celé. Až sa čudujem, že sa pri chôdzi nezabára do piesku aspoň po kolená.

V bikinách sa ukázala aj pasáčka Kris, ktorá asi mala potrebu predviesť výsledok najnovšej liposukcie. Ale zas kto z nás by ju po šiestich deťoch nepotreboval tiež…

Kim & North







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk