Veľká radosť

pridal locco 28.8.2015 o 9:21


Privítajte nové celebritné ňuňu.

Dnes som nenarazil na žiadnu smiešnu figúrku, preto musím písať o deťoch. Ale to mám za trest. No nič, práve som sa zakusol do lešenárskej rúrky a idem na to. 46-ročná herečka Lucy Liu má synčeka. Dala mu meno Rockwell Lloyd. Priezvisko má Liu. Možno si myslíte, že vám niečo ušlo, lebo ste ani nevedeli, že bola tehotná. Nebola, pretože Lucy nemôže mať deti. Teda nemôže ich vynosiť. Ale vajíčka má v poriadku, čo bol základ úspechu. Iba musela nájsť dobrovoľníčku, ktorá by jej dieťa vynosila. Keďže Lucy nemá ani partnera, tak sa musela poohliadnuť aj po darcovi spermií. No všetko dobre dopadlo a dnes sa môže tešiť z malého Rockwella. Ja jej to veľmi prajem, lebo ju veľmi mám rád. Ako aj deti, síce to tak v úvode nevyznelo.

Lebo radšej by som si práve robil srandu z nejakej egoselfiehoničky, ktorá má nový príčesok. V cene priemerného slovenského zárobku. No nevydalo. Nič to, aj Lucy si zaslúži vlastnú pikošku. J*bať Kardashianky. Tie až neskôr. Lucy momentálne hviezdi v seriáli Elementary, ktorého štvrtá rada už klope na dvere. A ja sa vytešujem ako Ďuri z nového štokerlíka, lebo tento seriál patrí medzi moje najobľúbenejšie. Tvorcovia seriálu jej angažovaním urobili správny krok, lebo práve ženská postava v úlohe Watsona bola mnohým divákom proti srsti. Hlavne tým britským. Ale rýchlo ich zlosť prešla, lebo Lucy je maximálna sympaťáčka, ktorú má každý rád. Táto americká adaptácia Sherlocka slúži ako výborná záplata pre divákov, ktorí musia doslova roky čakať na pár dielov famóznej britskej verzie. A to si ešte počkáme, keďže štvrtá séria začína až v roku 2017. Na parádu. Dovtedy sa namotám aj na Divoké kone. Idem radšej zostrojiť stroj času, toto ja trpieť veru nebudem.

Šťastná mamina

Viac fotiek malého Rockwella som nezohnal



Zaradené pod: Celebrity, Deti, Lucy Liu




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk