Každý môže voňať ako Riri

pridal WonderWoman 29.8.2015 o 17:48


A dokonca občas aj vyzerať ako ona.

Rihanna je nielen úspešná speváčka, ale aj parfumérka (to slovo som si práve vymyslela). Od roku 2010 navrhuje vlastné vône a jej najnovší, v poradí ôsmy parfém nesie názov RiRi. Je to vraj ľahká ovocno kvetinová vôňa. V kampani na tento parfém je Riri odfotená ako snedá Barbie v hnusných cukríkovo ružových šatách. To je však nič oproti tomu, ako sa dogabala v piatok. Ja chápem, že je veľmi pracovne vyťažená. Mala pred sebou fotenie, kamarátkinu svadbu a v pondelok bude v Brooklyne v Macy´s uvádzať práve spomínaný parfém. Takže možno pod vplyvom toľkých povinností sa rozhodla vykašľať na akýkoľvek dress code a vyjsť na ulicu v o tri čísla väčších jeanoch, v o číslo väčšej mikine,   v podivných polochlpatých papučiach a s účesom 50 ročnej školskej kuchárky.

Ono tieto jej prapodivné outfity nie sú žiadna novinka, ale tak nejak som už zabudla, čoho je v obliekaní schopná. V nákupných maniačkach by schytala mínusové body, ak by také konečne zaviedli. Samozrejme, toto sa môže stať hocikomu z nás, keď musíte napríklad rýchlo vyniesť smeti, alebo sa váš pes znenazdajky vypýta von. Vtedy zhrabnete prvé oblečenie, ktoré máte po ruke a s prianím nestretnúť žiadneho suseda vybehnete rýchlo von.  Ale Riri nemá ani psa, ani nemusí vynášať smeti, ona má proste u ri(r)ti ako sa oblečie.

Štýl zabitý. Doslova.

Modlím sa, aby to bola parochňa

Zabudla som na kabelku. Alebo je to kozmetická taštička?

Biely lak na nechtoch. Why??

Veľmi škaredý vizuálny zážitok

Zlé, zlé, zlé

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk