Ktorá päťdesiatnička sa chváli takouto postavou?

pridal kara 29.8.2015 o 12:17


Ktorá herečka sa na Ibize ukázala v plavkách?

Odpoveď je Sarah Jessica Parker. Tá si odbehla na Ibizu dovolenkovať s kamarátmi a manžela a deti nechala doma. Veď aj od nich si občas treba oddýchnuť. Dovolenkovala s návhrárkou Diane Von Furstenberg, moderátorom Andym Cohenom a nejakými ďalšími bežnými smrteľníkmi, ktorých médiá nepoznajú.

Sarah má síce už päťdesiatku na krku, no stále vyzerá super. Však predsa Fifty and Fabulous! V Sexe v meste vždy predvádzala skvelú figúru, takže ma neprekvapuje, že ani po rokoch sa na tomto nič nezmenilo. Nedávno jej kamarát a kolega z Broadwayu Seth Rudensky prezradil, že Sarah vôbec Carrie hrať nechcela. Scenár sa jej ale páčil, tak natočila pilotný diel. Mesiace sa nič nedialo, Sarah na to už aj zabudla, no potom jej zavolali, že si šou vybrali, a vtedy sa snažila urobiť všetko čo bolo v jej silách, aby sa z toho vyvliekla. Vraj sľúbila HBO, že urobí tri projekty zdarma, ak ju uvoľnia zo Sexu v meste. HBO ju ale neuvoľnilo a teraz sa z toho teší aj samotná Sarah a s kolegyňami zo SATC vraj pripravujú nejaký ďalší spoločný projekt. A ja len tajne dúfam, že to nebude ďalšie filmové pokračovanie Sexu v meste. Radšej by mohla pracovať na pokračovaní Hókus pókus.

Ale dosť už rečí, poďme sa kuknúť na SJP v plavkách. S jej postavičkou by si kľudne mohla dovoliť aj bikiny, ale radšej prevetrala celé plavky, v ktorých sme ju už videli aj pred rokom. Ani sa jej nečudujem, veď plavky za 350 dolárov treba poriadne vynosiť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk