Vo vzduchu je cítiť láska

pridal WonderWoman 31.8.2015 o 19:37


Taká tá normálna, čo sa na nič nehrá.

Napriek tomu, že si z drvivej väčšiny celebrít robíme srandu, urážame ich, ponižujeme a parodujeme, nájde sa medzi nimi zopár, ktoré máme radi. Buď preto, že sú krásne (však Kara a Locco s vašou Candice?), alebo preto, že niečo fakt dokázali, alebo preto, že sú skrátka normálne. Takou celebritou je podľa mňa aj Keira Knightley, ktorá nemá žiadne herecké maniere, nepreslávila sa žiadnymi škandálmi (ak nerátam jedno fotenie hore bez) a vedie úplne klasický život bežného smrteľníka. So svojim manželom Jamesom Rightonom začali randiť vo februári 2011 a v máji 2013 si povedali svoje áno. O dva roky na to sa im narodila dcérka Edie, ktorá kaká do plienok ešte len tri mesiace. James je hudobník anglickej kapely Klaxons a môže malej Edie spievať uspávanky a hrať jej pri tom na keyboarde.

Uznávam, že jej život sa môže zdať až nudný, obzvlášť pre milovníkov výstredností a škandálov. Predsa len, viac nás zaujme fotka dvoch bozkávajúcich sa celebrít rovnakého pohlavia, ako fotka dlhoročných partnerov, o ktorých sa beztak skoro nepíše. Ale práve oni nám dávajú nádej, že svet sa ešte úplne nerúti do záhuby a že pravá láska ešte existuje. A komu to žily netrhá, máme tu k dispozícií Klan kuriev, Miley a veľa veľa daľších. Stačí si napríklad pozrieť, ako vyzerali tohtoročné MTV VMA.

Zaľúbení aj po štyroch rokoch

No nie je chutná?

Jediné, čo ju odlišuje od nás chudobných, je tá Chanelka

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk