Vysmiate manželky

pridal WonderWoman 1.9.2015 o 21:34


Ellen DeGeneres a Portia de Rossi sú spolu veľmi šťastné.

Taký pocit z nich aspoň mám vždy, keď ich vidím. A zrejme to nebude len o mojom pocite, keďže tvoria jeden z najstabilnejších párov Hollywoodu a sú spolu už krásnych jedenásť rokov. Manželstvo uzavreli pred siedmimi rokmi a sú odvtedy rovnako šťastné a rovnako zamilované. Siedme výročie svadby síce oslavovali na Teen Choice Awards, ale Ellen pri svojej ďakovnej reči spomenula, že v tento nádherný deň sa pred siedmimi rokmi zosobášili. Portia tiež veľakrát v médiách s láskou a vďačnosťou rozprávala o Ellen, ktorá ju podľa jej slov zachránila. Myslela tým svoje problémy s anorexiou, ktorou kedysi trpela a z ktorej ju dostala svojou láskou práve Ellen.

Ani po jedenástich rokoch nevynechajú tieto dve spriaznené duše spoločné rande. Minulý týždeň sa vybrali na večeru do hollywoodskej reštiky Madeo. Po celý čas sa držali za ruky, smiali sa a tešili sa so vzájomnej spoločnosti. Život po boku vtipnej Ellen nemôže byť iný ako vysmiaty, o čom sa môžeme presvedčiť už ôsmeho septembra, kedy štartuje trinásta séria The Ellen DeGeneres Show.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk