Všetko, čo musíte vedieť o novom frajerovi Sandry Bullock

pridal kara 2.9.2015 o 21:59


Keďže ste sa po poslednej pikoške do Bryana Randalla všetky zamilovali, šla som na tie internety a zistila vám čosi viac.

1. 49 ročný Bryan ukončil tesne predtým, než si začal so Sandrou, dva a pol ročný vzťah. Jeho bývalka sa volá Paris St. John a má 23 rokov. A vystalkovala som vám ju aj na Instagrame – na konci pikošky nájdete aj všetky jeho fotky z jej Insta. Jej mama sa k Bryanovi exkluzívne vyjadrila pre magazín InTouch Weekly: „Bryan je ten najmilší človek, ktorého som kedy stretla. Je to skvelý človek. Má slobodného ducha a nezaujímajú ho peniaze ani Hollywood. Milujeme Bryana a v našej rodine ostane navždy, do samého konca. Je to naozaj dobrý chlap.“

2. Má dcéru a je rodinne založený. Ryanova dcéra chodí na vysokú školu. K deťom má vraj výborný vzťah, takže mu Sandrin 5 ročný syn určite vadiť nebude. Blízky priateľ jeho rodiny povedal pre magazín People: „Je to skvelý chlap a mal naozaj dobré rodinné zázemie, keď vyrastal. Jeho rodičia sú skvelí ľudia. Všetci sú na neho veľmi hrdí za to, aký je úspešný fotograf a model.“

3. Áno, Bryan nie je len fotograf, ale aj model. V 90tych rokoch robil high-fashion modela. V roku 2011 si dokonca zapózoval po boku Cindy Crawford pre septembrový Harper´s Bazaar Singapore.

4. Aj keď si sem tam ešte zamodeluje, živí sa hlavne fotením. V Los Angeles si rozbehol svoju firmu Bryan Randall Photography pred deviatimi rokmi. Fotí hlavne deti a prírodu, ale pre agentúru The Actor’s Company fotí aj portréty nádejných hercov.

5. Bryan kedysi sám chcel byť hercom. Navštevoval obľúbenú hereckú školu v LA – Anthony Meindl’s Actor Workshop. Túto školu majú za sebou napríklad aj Jenna Dewan Tatum alebo Shailene Woodley.

6. Aj keď sa už roky vyhrieva v Los Angeles, pôvodne pochádza z Portlandu v Oregone. Podľa rodinného známeho je tam jeho randenie so Sandrou témou číslo jeden a všetci mu to prajú.

7. Okrem jeho exfrajerky sa mi na Instagrame podarilo nájsť aj jeho. Účet má síce súkromný, ale nikdy neviete, možno vám žiadosť príjme. A ak sa tak náhodou stane, tak ďakovať nemusíte, na vyžiadanie vám pošlem číslo účtu.

Aha, aj jeho fotky hore bez som vám našla.

A dokonca aj fotku z 90tych rokov.

Fotky so Cindy Crawford pre Harper´s Bazaar

Bryanove fotky z Instagramu jeho bývalej frajerky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk