Ďalší rozvod

pridal kara 2.9.2015 o 21:56


Avril Lavigne a Chad Kroeger sa po dvoch rokoch rozvádzajú.

Avril to dnes oznámila na Instagrame. K svadobnej fotke napísala: „Chad a ja vám dnes s ťažkým srdcom oznamujeme naše odlúčenie. V našom manželstve, ale aj v našej hudbe, sme vytvorili mnoho nezabudnuteľných momentov. Stále sme a navždy budeme tými najlepšími priateľmi a vždy nám na sebe bude záležať. Úprimne ďakujeme za podporu naším rodinám, priateľom a fanúšikom.“

Chad a Avril sa zasnúbili v auguste 2012 po mesiaci randenia. O necelý rok neskôr, 1. júla 2013, sa zosobášili na juhu Francúzska. Vydržali spolu teda len niečo cez dva roky. Dôvody rozchodu sú zatiaľ neznáme, nešpekulujú zatiaľ ani médiá a ani blízke zdroje, ale to asi preto, že za tie dve hodiny od Avrilinho oznámenia na Instagrame to ešte nestihli. Prvé problémy už ale mali pred rokom, aj keď to vtedy rázne odmietli. Celej situácii asi nepomohla ani Avrilina lymská borelióza, kvôli ktorej vraj mesiace nevládala ani vstať z postele.

Prvé manželstvo s Deryckom Whibleym jej vydržalo len tri roky. A zatiaľ čo Deryck sa v nedeľu oženil, takmer 31 ročnú Avril čaká druhý rozvod.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk