Konečne šťastná

pridal locco 4.9.2015 o 8:03


Vďaka zákazu vjazdu otravných samčekov.

Tak sa vyjadrila zaslúžilá herečka Pamela Anderson. Teda nie doslova. Len si dáva vzťahovú pauzu. Nemajte však strach, brány jej vagíny neostanú uzavreté naveky. Iba do najbližších Vianoc. Preto si zatiaľ môžu nedočkaví bohatieri dôkladne nabrúsiť ostrie svojich halapartní. 48-ročnej Pamele nedávny rozvod očividne prospel, lebo vyzerá výborne. Teda podľa môjho skromného názoru. A úchylného zraku, ktorý je miestami zakalený ako dno Kuchajdy. Pam povedala, že o ctiteľov nemá núdzu, no momentálne chlapov nerieši. Do spomínaných Vianoc. Zatiaľ si život užíva po boku svojich dvoch psov a dvoch synov. A venuje sa priateľom. Asi tieto tri základné elementy sa podpísali po jej vizuálny rozkvet.

Niekto by si mohol myslieť, že jej znovu nadobudnutá krása je zapríčinená čarovnými maľovkami. Alebo že Pam upísala svoju tvár nejakému vyšinutému chirurgovi, ktorý po dlhoročných nelegálnych výskumoch objavil novú skrášľujúcu procedúru. Len tak na okraj, tie výskumy sa volajú Dickinson a Wildenstein. Ja si však myslím, že pod jej krásu sa podpísala absencia muža, po ktorom nemusí celý deň zbierať rozhádzané špinavé ponožky. No nech je to ako chce, Pamele môže úprimne závidieť nejedna tupá sardinka uväznená v botoxovom náleve. No nič. Pam už 16 rokov bojuje s hepatitídou typu C, ktorá jej stále strpčuje život. Preto skúša nové liečebné alternatívy a zdá sa, že sa jej blýska na lepšie časy. No uvidíme. Hlavná vec, že jej dve najdôležitejšie devízy sú stále v poriadku. Oči som myslel.

Pamela na červenom modrom koberci v Culver City

Zúčastnila sa charitatívnej akcie s názvom The Hidden Heroes – Mercy For Animals

Pam je známa svojim dlhoročným bojom za práva zvierat

Ale aj večným bojom proti jebuchtivým samčekom

No teraz má od nich na chvíľu pokoj

A my môžme len čakať, akého pokérovaného tiroláka si k sebe dovlečie po Vianociach

Možno nás však prekvapí. Veď jej oči sú ešte stále v ukážkovej forme

A muži si oči všimnú vždy ako prvé. Fakt, ako jeden z nich to môžem potvrdiť

A ešte aj to, že na fyzickej kráse vôbec nezáleží

Ako tak píšem, napadol ma jeden vtip

Ako muž donúti ženu, aby kričala ešte 20 minút po sexe?

Ihneď po vyvrcholení si utrie peništek do záclony

So svojimi synmi. Brandon Thomas má 19, Dylan Jagger má 17 rokov

 Titulka jej fotoknihy, ktorá vyšla 1. septembra. Asi je plná fotiek jej očí







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk