Malá North na prázdninách

pridal WonderWoman 5.9.2015 o 17:20


Ale samozrejme nie sama.

Po nedávnom Kardashianskom bojkote som mala akýsi blok o nich písať. Bolo evidentné, že ste ich mali a mnohí stále máte plné zuby a že čo i len pri zmienke o nich sa vám otvára nožík vo vrecku. No technicky vzaté, malá North nie je Kardashianka, je to Westovka a tak by vás nemala tak iritovať. Plus je to rozkošné malé zatiaľ nevinné dieťa, takže ak nepodedí všetky zlé gény, môže raz prinášať svetu radosť a mier, nie nenávisť a rozčarovanie. A aby ste sa fakt nenechali ničím v tejto pikoške iritovať, predstavte si, že miesto Kim je s North na prázdninách vyplavená veľryba, ktorá sa síce na ňu podozrivo podobá, ale nie je to ona.

Takže, malá North spolu s veľrybou dovolenkovali na ostrove St Barts, ako už iste viete. Na otázku prečo vyšli tieto fotky až teraz, keď už je North dávno doma, existuje len jediná odpoveď. Doteraz ich niekto poctivo retušoval. North to síce vo svojich dvoch rokoch nepotrebuje, ale veľryba a spol. áno. Aj keď tajne dúfam, že tie metalické tetovačky malej dorobili. Veď na to má ešte čas a dúfam, že tento trend skončí tak rýchlo, ako začal. V dvojdielnych plavočkách a s hrabličkami skoro tak veľkými, ako ona sama bola fakt k sežrání. To sa však nedá povedať o mame veľrybe, ktorá skôr jednu ďaľšiu veľrybu sežrala. Alebo aj dve. Tak kuk do galérie a nezabudnite, že ide o North, nie o veľrybu Kim.

ňuňuňu

North s mamou veľrybou

Na záchranu Williho už je neskoro

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk