Čo týždeň dal

pridal kara 8.9.2015 o 21:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Ako som predpokladala, na scénu už prišli blízke zdroje, aby nám povedali, čo stojí za rozvodom Avril a Chada. „Pôvodne sa dali dokopy, keď spolu pracovali na albume. Tam to medzi nimi zaiskrilo, ale postupne to vyprchalo. Bavili sa aj o tom, že by mali deti, ale skrátka sa to nikdy nestalo.“ Zdroj pre E!News dodal, že Avril a Chad sa nevedeli zhodnúť na veľa veciach a ani nemali spoločných priateľov. Ani jeden ale zo vzťahu neodchádza so zlomeným srdcom a na rozvode sa pracuje už dlhšie.

Láske je koniec aj medzi Johnom Hammom a jeho priateľkou Jennifer Westfeldt. Boli spolu 18 rokov, no nevzali sa a ani nemajú deti. O ich rozchode sa začalo špekulovať už vo februári, keď išiel John na odvykačku kvôli alkoholu, no v apríli tieto správy popreli. Teraz je to už ale potvrdené, vydali aj spoločné vyhlásenie, ktorého obsah je rovnaký ako pri všetkých ostatných rozchodoch, takže vám ho sem ani nebudem dávať.

Tom Brady sa vyjadril k rečiam, že s Gisele sa budú rozvádzať. Vraj je ich vzťah výborný a nemá väčšieho podporovateľa než ju.

Aj keď sa v poslednom čase všetci rozvádzajú, Alyssa Milano povedala pre Entertainment Tonight, že pre ňu to skrátka nie je jedna z možností. „Na manželstve treba pracovať, a nie je nikto iný, s kým by som na tom radšej pracovala. Najdôležitejšia vec je smiať sa. Keď sa s niekým viete smiať, prekonáte všetko.“

Tom Hardy čaká s manželkou Charlotte svoje druhé dieťa. Charlotte predviedla tehotenské brucho vo štvrtok na premiére Legendy v Londýne.

Aj Sophie Ellis-Bextor sa už chváli bruškom. S manželom Richardom Jonesom čakajú už štvrté dieťa.

Rachel Bilson konečne ukázala dcérku Briar Rose. Vo štvrtok si v LA vyšli na prechádzku.

Mila a Ashton si v minulý utorok vyšli na baseballový zápas a takto sa tam mojkali:

Chris Evans a Minka Kelly sa asi dali zase dokopy. Začalo sa o tom špekulovať po tom, čo spolu v sobotu venčili psov. Chris a Minka spolu už chodili v roku 2007 a opäť sa dali dokopy v roku 2012, no obidva razy sa rozišli kvôli tomu, že na seba nemali čas. Snáď si ho už teraz nájdu.

Pamätáte si ešte Liberty Ross? Kedysi bola vydatá za toho režiséra, ktorého v aute ošukala Kristen Stewart. Ale Liberty neplače nad rozliatym mliekom a so svojím životom sa pohla ďalej – Liberty a jej frajer Jimmy Iovine sa zasnúbili. Randiť začali vo februári 2013, pol roka po tom, čo Kristen a Ruperta Sandersa načapali paparazzovia.

Chudáčik Justin má zlomené srdce. Prezradil to včera v rádiu: „Už nejakú chvíľu nemám žiaden vzťah. Ale som typ, ktorý má rád vzťahy. Som rád zamilovaný, rád sa túlim a to všetko. Ale mám zlomené srdce. Nechávam ho zahojiť.“ Neviem, kto mu robí PR, ale robí to super. Všetky zamilované trinástky po tomto jeho vyhlásení zaručene zvlhli.

Aj chudáčik Brian Austin Green vyzerá, že má zlomené srdce. Pochudnutý, nešťastný a stále s obrúčkou na prste. Možno ešte stále dúfa, že si to Megan rozmyslí.

Sam Smith potvrdil, že napísal a naspieval pesničku k novej bondovke Spectre. A keď už sme pri Bondovi, Hugh Jackman minulý týždeň prezradil v rozhovore v austrálskej šou The Project, že kedysi odmietol úlohu Jamesa Bonda kvôli Xmenom, no keby mu bola opäť ponúknutá, seriózne by ju zvažoval.

Caitlyn Jenner je už celebrita ako sa patrí, už má za sebou aj rozhovor u Ellen DeGeneres:

A nakoniec video mladučkej Angeliny na hodine herectva:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk